Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
https://www.paypal-europe.com/magyar/managewithdraw.html
A pénzösszegek bankszámlára történő lehívásának nincs díja, (amennyiben nem történik valutaátváltás).
Nem árt hangsúlyozni, hogy saját bankszámláról beszélünk, ahol a tulajdonos fiókneve azonos a PayPal-fiók nevével, csak utóbbi fordítva. Ha valamilyen hibás adat miatt a pénz visszafordul, illetve a PayPal ügyintézőinek manuálisan kell beavatkozni, azért 1500 Ft kezelési költséget számítanak fel.
Nekem például nem kellett megadni célszámlát, mert amikor feltöltöttem egy összeget itthonról, a PayPal automatikusan rögzítette a forrást célszámlaként is.
Apropó, az előző hozzászólásomban említett 16 óráról azóta kiderült, hogy valójában az Erste Bank könyvelési zárórája, a pénz ténylegesen éjfél után jelent meg a fiókomban.
Tegnap ismét utaltam, 15 órakor. 16 óra zárás, éjfél után ismét jött az értesítő email, az összeg máris a PayPal-en figyelt.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest