- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
sutotok #9053 üzenetére
Kb. hány napot kell erre a kódra várni, mert már 3 munkanap eltelt.
Ha van a netbankban kártyatörténet, akkor sehányat, nekem összesen kemény 5 percet vett igénybe az egész procedúra, már a 400 Ft rendes számlámra utalására várok.
2. ahogy néztem eléggé le van korlátozva a pénzfelvét (21000,-/hó, vagy egyben 252000,-/év).
Verified státuszba kell tenni, ami már fingom nincs hogy megy, de valószínűnek tartom, hogy elég hozzá egy bankkártya reg.
teljesen eltörli
Teljesen eltörli. Cserébe nem lesz ingyenes a pénzfogadás.
Ha nem hagyom fönt a levétel után a kártyaszámomat,
Újra ugyanazt a kártyaszámot már nem fogod tudni regisztrálni. A kártya megújítása esetén is csak a cvc2 kódot engedi átírni, magát a kártyaszámot nem. Ha viszont a bankod ténylegesen a kártyaszámot is megváltoztatja, amikor újat küld, akkor nyilvánvalóan az új kártyaszámot célszerű regisztrálni, a régit pedig törölni.
Nekem most olyan jópofaságot játszik egyébként a paypal, hogy a nem is olyan régen nyitott gmail címemet nem hajlandó a confirmmel megerősíteni, egyszerűen nem jön meg a levél. Szűrők nincsenek beállítva az email accountba, a spam és a junk mappa üres, szóval nem értem. Azóta már eltelt jó pár óra is (konkrétan 1 nap) és akárhányszor küldettem újra a kódot, egyszerűen nem érkezik meg. Mi a rák van?
-
Hintalow
senior tag
válasz
sutotok #9053 üzenetére
hát kezdjük ott, hogy a pénzkivételhez (withdraw) semmi köze a bankkártya hozzáadásának, az vásárláshoz kell
(bár mondjuk a limiteket növeli a hozzáadott kártya, tehát esetedben némi szerepe azért lehet)
1. addig kell várnod, amíg le nem könyvelik a számládon utána már látszik a számlatörténetedben (vagy ha vannak telefonos kódjaid, akkor felhívod az ügyfélszolgálatot, ők bármikor látják)
2. fentebb írtam, hogy végül is a bankkártya hozzáadása emeli a limitet (azt nem tudom, hogy teljesen eltörli, vagy csak emel rajta, soha nem vettem ki nagyobb összeget)
3. igen a letörlöd a kártyát, akkor újra el kell játszani később az egész hozzáadási folyamatot. Nem látom értelmét, hogy miért kéne kitörölgetni a kártyaadatokat, nem nagyon van a paypalnál biztonságosabb oldal kártyaadatok megadására. (+ azon sem csodálkoznék, ha letiltana rövid úton a rendszerük, ha folyton hozzáadni-kitörölni akarnád ugyanazt a kártyát)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iOS alkalmazások
- Autós topik
- E-book olvasók
- Egy óra, két rendszer
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest