Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz envagyok #48511 üzenetére

A DAC7 szabályozás más típusú cégekre vonatkozik.
    A PayPal a pénzügyi számlákkal kapcsolatos adatszolgáltatás, átvilágítás és automatikus információcsere keretében teljesít adatszolgáltatást ami lényegében 2017-től él. Illetve idéntől jön a tranzakciós illeték kiterjesztése erre a szektorra is (a Wise és Revolut már írta is) az is azért számla adat téma lesz
    Hogy mit ne tekintsen bevételnek azt neked kell igazolni, nem nekik. Ami jövedelemszerzésnek minősül függetlenül attól hogy a PayPal technikailag minek könyvelte, azt jövedelemnek veszik.

Csak bankszámlára lehet kijuttatni, magyar viszonylatban nem ad a PayPal bankkártyát, mert akkor azzal lehetne pénzt felvenni, de persze ez náluk sem ingyenes.

Esetleg érdemes revolut/wise és hasonlót használni erre/illetve kártyás fizetésre? Ezt nem egészen értem, én Wise és Erste digitális kártyákat raktam a PayPal alá, mert a Wise árfolyama kedvezőbb, az Erste meg jó a forintos fizetésre, de ilyenkor a PayPal az átjáró, amit rajtuk keresztül fizetek az a kártyakibocsájtó, - a bank, a Wise - számlaforgalmi jelentés alá tartozik hiszen a pénz az általuk vezetett számláról kerül a kártyára. A kártyás vásárlás - még - nem jelentési köteles tranzakció.

Új hozzászólás Aktív témák