- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
envagyok #48511 üzenetére
A DAC7 szabályozás más típusú cégekre vonatkozik.
A PayPal a pénzügyi számlákkal kapcsolatos adatszolgáltatás, átvilágítás és automatikus információcsere keretében teljesít adatszolgáltatást ami lényegében 2017-től él. Illetve idéntől jön a tranzakciós illeték kiterjesztése erre a szektorra is (a Wise és Revolut már írta is) az is azért számla adat téma lesz
Hogy mit ne tekintsen bevételnek azt neked kell igazolni, nem nekik. Ami jövedelemszerzésnek minősül függetlenül attól hogy a PayPal technikailag minek könyvelte, azt jövedelemnek veszik.Csak bankszámlára lehet kijuttatni, magyar viszonylatban nem ad a PayPal bankkártyát, mert akkor azzal lehetne pénzt felvenni, de persze ez náluk sem ingyenes.
Esetleg érdemes revolut/wise és hasonlót használni erre/illetve kártyás fizetésre? Ezt nem egészen értem, én Wise és Erste digitális kártyákat raktam a PayPal alá, mert a Wise árfolyama kedvezőbb, az Erste meg jó a forintos fizetésre, de ilyenkor a PayPal az átjáró, amit rajtuk keresztül fizetek az a kártyakibocsájtó, - a bank, a Wise - számlaforgalmi jelentés alá tartozik hiszen a pénz az általuk vezetett számláról kerül a kártyára. A kártyás vásárlás - még - nem jelentési köteles tranzakció.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest