Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt azért láttad hogy ez 2011-es bejegyzés, már nem igazán releváns, Ráadásul válaszoltak is megoldással
Generally you will only receive this message if your card issuer denies our request to verify your card. When you initiate a payment using your debit or credit card we send an instant authorisation to your card issuer. If your card issuer denies the authorisation you will receive a message saying " you can not use this card for this transaction, please add another card".
I would suggest that when you receive this message that you contact the online authorisation department at your issuing bank as it may be their internal security system blocking the transaction.
Valahol a folyamat hibás néhány kártyánál és nem igazán tudom az okát, kártyakibocsájtói dolog a valószínűbb mert a PayPal nem tudja tiltani a kártyát, lényegében nem fér hozzá a beállításaihoz, továbbítja a fizetési kérést és ennyi, mint írtam nálam a 13 év alatt sosem fordult elő.
Az hogy a magyar nyelvű felület megint bekavarhat azt viszont nem tudom, nem magyar nyelven, hanem angolul használom a PP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/