- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
#68216320 #46559 üzenetére
Email cím / jelszó párossal (+ 2FA) be tudsz lépni?
Állíts be egy authenticator alkalmazást (pl MS Authenticator). Én az sms lehetőséget csak másodlagosként használom. Tudom ez nem megoldás a problémádra, mert a telefonszámos azonosítás azért egy másodlagos azonosításnak jó lehet ha valami miatt az authenticator nem érhető el. -
válasz
#68216320 #46559 üzenetére
Nem kellett volna ennyit írni és nem kellett volna túl gondolnod a dolgot.
A lényeg az hogy kipróbáltam és normálisan működik. Nálad van valami speciális probléma az okát nem tudom és ezért írtam néhány tapasztalatot, de semmiféle személyes kompetencia hiányra nem tettem utalást, ezért kérlek ne minősíts nekem olyan dolgokat amelyeket nem írtam és nem is gondoltam. Köszönöm.De látom a képeket és tényleg nem értem.
Van egy mobil telefonszám ami elsődleges és van egy tartalék. A képen látható elsődleges az nem a régi szám mert azt törölted.
Ha itt a másikat választod akkor megkapod az sms-t, illetve ha ez az elsődleges az aktuális arra is megkapod az sms-t de a másik, a törölt régi telefonszámra? Ha az a telefon elérhető akkor a kapott kódot megadva mi történik?A többi sem egészen fedi le amit én írtam, no mindegy.
De csak az 1. pontodhoz idézem amit te írtál és ha ezt szerinted nem úgy lehet olvasni hogy te így adtad meg az adatokat akkor tekintsd tárgytalanak amit erre reagáltam.
a 06 tagot is, miközben +36-al lett rögzitve. (+36 06 xxx ...)
De akkor hogy egyértelmű legyen az idézett hibaüzenet amit linkeltélaz akkor jön elő amikor ezen az oldalon nem jelölöd az hogy nem vagy robot.
Köze nincs a telefonszámhoz.
Lényeg az hogy fel kell hívnod a telefonos ügyfélszolgálatot és segítséget kell kérned, mert van egy speciális problémád. Nálad nem működik a telefonszámos téma annak ellenére hogy másnál meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alkoholista nevelde
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest