- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"a 06 tagot is, miközben +36-al lett rögzitve. (+36 06 xxx ...)"
Talán megpróbálhatnál egy egész mondatot értelmezni:
"Hab a tortán, hogy az account-hoz rögzített számokat listázza, de kiválasztva nem fogadja el, mert idióta módom a +36 előhívó mögé még belistázza a 06 tagot is, miközben +36-al lett rögzitve. (+36 06 xxx ...) Vagyis új számként kell megadnom a hibás listázás miatt."
szerintem ez azt jelenti, hogy +36-al lett rögzítve, de az oldal a listába belenyom még egy 06-ot is.
"A lényeg az hogy kipróbáltam és normálisan működik"
Már meg ne sértődj, de az előbb is az account-hoz tartozó telefonszámokról raktál be fotót és kezdted el magyarázni, hogy oda 06 nem való. Mutattam képet én is róla, hogy ott nincs is 06 írva.
Tudnál arról mutatni képet, hogy a kétfaktoros bekapcsolásakor hogyan listázza a mobilszámokat? Mert én erről beszélek és erről is mutattam képet.És például érdekelne a biztonsági kérdés beállítás is, mert az is hibás nálam.
"De akkor hogy egyértelmű legyen az idézett hibaüzenet amit linkeltél, az akkor jön elő amikor ezen az oldalon nem jelölöd az hogy nem vagy robot.
Köze nincs a telefonszámhoz."Az elég érdekes, mert mobil appban még a büdös életben nem jött elő captcha, de ha előjönne sejtheted, hogy bejelölöm.
A mobil appban adtam meg új számot, állítottam elsődlegesnek. Kiléptem, beléptem, de leszarta az elsődlegest, továbbra is a régire ment az SMS.
A régit töröltem és csak az új elsődlegesnek jelölt maradt. Na, ekkor már nem jött SMS, hanem az említett oldalt hozta be a mobilon. Ekkor sem volt captcha csak hibaoldal.
Ezután próbáltam különböző gépeken, ahol ugyanezt kaptam.
Ha szerinted ezek után sincs semmi köze a telefonszámokhoz, akkor itt be is fejezhetjük szerintem.slice14:
Nem próbáltam az authenticator-t, de igazából azért nem, mert a kétlécsős azonosításba is a telefonszám probléma (azaz nem tudok új számot beállítani úgy elsődlegesnek, hogy oda is menjen az SMS) miatt mentem bele.
És így futottam a +36 <-> 06 listázási hibába és abba, hogy a már létező számra hibát ír.
Illetve abba, hogy a kiválasztott vagy éppen újként beírt szám másodlagos lesz és elsődlegesnek nem jelez ki semmit a kétlépcsős részben.
Alapvetően nem akarnám egyelőre használni a "kétlépcsőt". Jelenleg is ki van kapcsolva. -
PROTRON
addikt
Nem bántani szeretnék senkit, csak megvilágítani 1 apróságot:
"
mert idióta módom a +36 előhívó mögé még belistázza a 06 tagot is, miközben +36-al lett rögzitve. (+36 06 xxx ...) Vagyis új számként kell megadnom a hibás listázás miatt.
"Ez számomra a következőt jelentette:
adott a telefonszám: 06 30 1234567
Ő mivel gyakorlott internetező, a fenti szöveg szerint így írta be: +36 30 1234567
Még is a rendszer valamiért így mentette el, holott nem így írta meg: +36 06 30 1234567Mivel a rendszer így mentette el, így nem tudja értelmezni. Hogy ez hogyan hat vissza a belső rendszerben, milyen folyamatokra, pl a kiválasztásira, meg a hibajavításira az érdekes. Pl miért nem engedi a hibás számot javítani?
Pl opció: mert mondjuk elsődlegesként megadott szám esetén a védelem nem engedi hogy valaki tolvaj átírja a tulajdonos telszámát?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest