Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz V/ #46560 üzenetére

"a 06 tagot is, miközben +36-al lett rögzitve. (+36 06 xxx ...)"

Talán megpróbálhatnál egy egész mondatot értelmezni:

"Hab a tortán, hogy az account-hoz rögzített számokat listázza, de kiválasztva nem fogadja el, mert idióta módom a +36 előhívó mögé még belistázza a 06 tagot is, miközben +36-al lett rögzitve. (+36 06 xxx ...) Vagyis új számként kell megadnom a hibás listázás miatt."

szerintem ez azt jelenti, hogy +36-al lett rögzítve, de az oldal a listába belenyom még egy 06-ot is.

"A lényeg az hogy kipróbáltam és normálisan működik"

Már meg ne sértődj, de az előbb is az account-hoz tartozó telefonszámokról raktál be fotót és kezdted el magyarázni, hogy oda 06 nem való. Mutattam képet én is róla, hogy ott nincs is 06 írva.
    Tudnál arról mutatni képet, hogy a kétfaktoros bekapcsolásakor hogyan listázza a mobilszámokat? Mert én erről beszélek és erről is mutattam képet.

És például érdekelne a biztonsági kérdés beállítás is, mert az is hibás nálam.

"De akkor hogy egyértelmű legyen az idézett hibaüzenet amit linkeltél, az akkor jön elő amikor ezen az oldalon nem jelölöd az hogy nem vagy robot.
    Köze nincs a telefonszámhoz."

Az elég érdekes, mert mobil appban még a büdös életben nem jött elő captcha, de ha előjönne sejtheted, hogy bejelölöm.
    A mobil appban adtam meg új számot, állítottam elsődlegesnek. Kiléptem, beléptem, de leszarta az elsődlegest, továbbra is a régire ment az SMS.
    A régit töröltem és csak az új elsődlegesnek jelölt maradt. Na, ekkor már nem jött SMS, hanem az említett oldalt hozta be a mobilon. Ekkor sem volt captcha csak hibaoldal.
    Ezután próbáltam különböző gépeken, ahol ugyanezt kaptam.
    Ha szerinted ezek után sincs semmi köze a telefonszámokhoz, akkor itt be is fejezhetjük szerintem.

slice14:
    Nem próbáltam az authenticator-t, de igazából azért nem, mert a kétlécsős azonosításba is a telefonszám probléma (azaz nem tudok új számot beállítani úgy elsődlegesnek, hogy oda is menjen az SMS) miatt mentem bele.
    És így futottam a +36 <-> 06 listázási hibába és abba, hogy a már létező számra hibát ír.
    Illetve abba, hogy a kiválasztott vagy éppen újként beírt szám másodlagos lesz és elsődlegesnek nem jelez ki semmit a kétlépcsős részben.
    Alapvetően nem akarnám egyelőre használni a "kétlépcsőt". Jelenleg is ki van kapcsolva.

• PROTRON

addikt

válasz V/ #46560 üzenetére

Nem bántani szeretnék senkit, csak megvilágítani 1 apróságot:
    "
    mert idióta módom a +36 előhívó mögé még belistázza a 06 tagot is, miközben +36-al lett rögzitve. (+36 06 xxx ...) Vagyis új számként kell megadnom a hibás listázás miatt.
    "

Ez számomra a következőt jelentette:
    adott a telefonszám: 06 30 1234567
    Ő mivel gyakorlott internetező, a fenti szöveg szerint így írta be: +36 30 1234567
    Még is a rendszer valamiért így mentette el, holott nem így írta meg: +36 06 30 1234567

Mivel a rendszer így mentette el, így nem tudja értelmezni. Hogy ez hogyan hat vissza a belső rendszerben, milyen folyamatokra, pl a kiválasztásira, meg a hibajavításira az érdekes. Pl miért nem engedi a hibás számot javítani?
    Pl opció: mert mondjuk elsődlegesként megadott szám esetén a védelem nem engedi hogy valaki tolvaj átírja a tulajdonos telszámát?

Új hozzászólás Aktív témák