Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mire érted hogy ellentmondasz? Mire? Mi a problémád velem? Nem egészen értem ezt az egészet. Mit is szeretnél?
Ne vádolj azzal hogy valótlant írtam ezzel a szöveggel valóságközelibb legyen. az igazságot írtam le, úgy ahogy történt. Ha mást írok az a hazugság. Ezen nincs mit megcáfolni. Mert cáfolat az lenne hogy nem úgy történt, márpedig ez így volt, ez tény.
De ha felmerül mindig írom hogy nem mindenkinek működik, az leírás elején is írom: Van rá megoldás, bár nem mindenkinek sikerül a PayPal ügyfélszolgálattal feloldatni a számla hozzáadás blokkolást.
Többen megtudják erősíteni, hogy hozzá lehetett adni és használjuk is.
Te is azt szeretnéd hogy töröljem ezt a tapasztat leírást, mert neked nem jött össze?
Ami meg virtuális nyavalygásuk illeti, mert azt azt írják, ami egyébként nincs benne a PayPal szerződési feltételekben, addig hülyeség az elutasításuk, a Gránit bank is virtuális lényegében azért meg nem szólnak. Ezzel a téveszméjükkel én nem tudok mit kezdeni, nem az én felelősségem.De hidd el rákérdeztem hogy melyek az ismérvei ennek a virtuális dolognak és miként értékelik hogy ez bank az amerikai banki jogszabályok alapján működik így nincs nagyobb kockázata a pénzkezelésnek, mint a PayPal-ra bízni a pénzünket. Természetesen erre még nem sikerült válaszolniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hálózati / IP kamera
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Jelszókezelők
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Fotó állvány eladó
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest