Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attiati

veterán

válasz V/ #27378 üzenetére

jó, persze, nézzék, teljesen érthető, bankszámlát is nézik. Nem finanszírozok én semmilyen bűnbandát :)

Az zavart, hogy hetekig nem válaszoltak, de ahogy olvastam a paypal-community.com-ot, sok embernek volt ilyen gondja mostanában. Mint kiderült, az elsődlegesen beállított paypal lakcímnek meg kell egyezni a feltöltött lakcímkártya címével.
    Ezt első körben nem tudtam.
    Aztán utána meg az volt a gond, hogy minden egyes kötőjelnek és pontnak ugyanott kell lenni és mindennek stimmelni kell. Például nem lehet / helyett - vagy ahol pont van, oda kell pont. Részben megértem, de elég agyament szabály. Például nincs olyan, hogy a Végtelen utca 111. és a Végtelen utca 111 két különböző lakcímet jelölne. Ott szerintem nincs jelentősége a pontnak. Akkor is ugyanazt jelöli, ha lemarad.
    A másik meg az, hogy nem válaszolnak semmire és így az embernek fogalma sincs, hogy most a lakcímkártyát nem fogadják el lakcím igazolásként, vagy csak ügyetlenkednek és nem tudják mit hol kell nézni a magyar nyelvű igazolványon, vagy egyéb bajuk van. Aztán az ember töltögeti fel többször az adatokat különböző csomagokban, küldtem már e-mailen is. Végül bakker kénytelen voltam felhívni a külföldi számukat.

Ez az egy rendszerük viszont tetszett. Honlapon belépés után generál a rendszerük egy véletlenszerű ticketet a telefonos híváshoz, amit hívás elején azonnal kérnek, és utána egyből tudják, hogy ki vagyok és melyik a számlám. És úgy emlékszem, hogy ez az azonosító pár percig él.

Új hozzászólás Aktív témák