Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.

- 

LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

maj-viktor
őstag
OK! Köszi az infót!

(#22793) V/ válasza V/ (#22791)
Hát pont az ilyen "személyesebb dolgokat" valós névvel kell használni, ezekkel akarják ellenőrizni!
Akár a facebook, hogy ne kamu névvel regelj (bár nekem van kamus accom is), amíg nem jelentik, addig nem kérnek igazolást... bár erre is olvastam, hogy igen kamuszemélyit beküldenek és kész!De azért egy bankkártyát / paypal / facebook-ot probáljunk a valós nevünkkel használni! Pont ezért korlátozzák... hogy ne lehessen kamut használni... mert lehet te csak "poénból" használsz más nevet.. más meg tényleg adócsalás - pénzmosás - terrorizmus miatt...
De szerintem minden paypal-os leírásnál leírjuk - leírtad te is, hogy valós névvel - saját névvel - saját feltöltés utalással csináljuk a pénzfeltöltést és akkor nincs "gond"!
 - 

Pont most futottam bele egy "ellenőrzésbe" törölni akartam a bankkártyámat erre jön az üzenet, hogy korlátozva a fiókom. Nézem mi a baj, semmi de rég változtattam jelszót, biztonsági kérdést és harmadikként kértek egy számlát amivel a lakcímet gondolták, hogy igazolom.
Ez biztonsági szabálynak is felfogható, mert miért törölném a kártyámat ami még nem járt le (Típus csere miatt kell.) és ezekkel a lépésekkel csak én tudom magam igazolni, egy hacker nem.
Mondjuk az SMS védelem miatt csak 0.5% esélye van rá a 100%-ból
Jelszó megváltoztatva, jön e-mail, biztonsági kérdés megváltoztatva, jön e-mail, elmegy a banki elszámoló számla jön e-mail a fiók használható. Our review is complete and we have restored your account.
Töröltem a kártyát. Ez így rendben.
Eszembe jutott viszont, hogy az aki a Paypal-n más valakinek a számláját, kártyáját használja, az hogy fogja névhez kötve igazolni magát? 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.

Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - World of Warships
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Kuponkunyeráló
 - Hálózati / IP kamera
 - One mobilszolgáltatások
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - További aktív témák...

- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
 - Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
 - ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest