Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabeszakem77
csendes tag
Válasz a kérdésedre claim ideje lejárt!!! Mennyi idő kell egy csomagnak hogy kiérjen a Kínába? 2 Hét???
Ha benne vannak az időbe a karácsonyi ünnepek akkor 3 hét??? A paypal nem elég körültekintő.- Első reklamációmra azt írták le hogy én azt választottam, hogy nem olyan a készülék mint amit leírtak, mert hibás! Erre megírtam hogy ezen már túl vagyunk, és a javamra ítéltek, majd mielőtt megérkezett volna a csomag lezárták a vitát.
- Erre azt írták hogy ők nagyon körültekintően jártak el, és hosszas mérlegelés után döntöttek úgy hogy lezárják a vitát.
- Megírtam nekik hogy nézzék meg jobban a tracking számot. Erre azt írták hogy nem lehet mit tenni, mert lezárták a vitát.
- Újra írtam nekik, akkor azt írták hogy nem tudják mi a vitának az azonosítója. (A tárgy mezőben, és az előző üzenetekben is látszik)
- Megírtam ,a vita azonosítót akkor azt írták hogy ha valami változás van a tracking számnál akkor a lezárt vitánál hol tudom ezt rögzíteni. Természetesen nincs ilyen a weboldalon.
Most megérkezett a csomag Kínába. Kíváncsian várom hogy mit fog reagálni a PayPal. A Paypal azt sugallja hogy nyugodtan vásároljak paypallal mert segítenek rendezni a problémákat.
Az eladó más dolog. Sajnos 4 hónap alatt nem sikerült az eladóval zöld ágra vergődni. Ezért fordultam a "megbízható" PayPal-hoz.
Sajnos Ők átvertek, mert én visszaküldtem a terméket és mégsem fizetik vissza a pénzt.
Aki jót akar magának az 2kétszer is meggondolja mikor küld vissza terméket a PayPallal.
Fentartom az állításom: Ne bízz a PayPalban
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest