Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabeszakem77

csendes tag

válasz V/ #20929 üzenetére

Válasz a kérdésedre claim ideje lejárt!!! Mennyi idő kell egy csomagnak hogy kiérjen a Kínába? 2 Hét???
    Ha benne vannak az időbe a karácsonyi ünnepek akkor 3 hét??? A paypal nem elég körültekintő.

- Első reklamációmra azt írták le hogy én azt választottam, hogy nem olyan a készülék mint amit leírtak, mert hibás! Erre megírtam hogy ezen már túl vagyunk, és a javamra ítéltek, majd mielőtt megérkezett volna a csomag lezárták a vitát.

- Erre azt írták hogy ők nagyon körültekintően jártak el, és hosszas mérlegelés után döntöttek úgy hogy lezárják a vitát.

- Megírtam nekik hogy nézzék meg jobban a tracking számot. Erre azt írták hogy nem lehet mit tenni, mert lezárták a vitát.

- Újra írtam nekik, akkor azt írták hogy nem tudják mi a vitának az azonosítója. (A tárgy mezőben, és az előző üzenetekben is látszik)

- Megírtam ,a vita azonosítót akkor azt írták hogy ha valami változás van a tracking számnál akkor a lezárt vitánál hol tudom ezt rögzíteni. Természetesen nincs ilyen a weboldalon.

Most megérkezett a csomag Kínába. Kíváncsian várom hogy mit fog reagálni a PayPal. A Paypal azt sugallja hogy nyugodtan vásároljak paypallal mert segítenek rendezni a problémákat.

Az eladó más dolog. Sajnos 4 hónap alatt nem sikerült az eladóval zöld ágra vergődni. Ezért fordultam a "megbízható" PayPal-hoz.

Sajnos Ők átvertek, mert én visszaküldtem a terméket és mégsem fizetik vissza a pénzt.

Aki jót akar magának az 2kétszer is meggondolja mikor küld vissza terméket a PayPallal.

Fentartom az állításom: Ne bízz a PayPalban

Új hozzászólás Aktív témák