Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz gdevil #23168 üzenetére
PoB-ot nem használok sajnos. A lényeg annyi, hogy ha tudod vinni a két Mjölnert (400 str és 300 dex) akkor minden ütésnél triggeler egy arc-ot. Cyclone és némi attack speed mellett nekem olyan 4 attack per second jön ki, és cyclone mellé is betettem egy cast on critical arc gemet.
Assassin-re építettem, így elég magas a crit esélye, valamint a Mjölnerben is crit meg crit damage supportok vannak. Wrath, herald of thunder és precision foglalja a manát. Elég fontos, hogy legyen accuracy mert ha nem találsz el senkit, nem jön az arc.
Következő ligában megcsinálom ezt elementalist buildre, és akkor resolute technic segítségével mindig találni fogok, és nem a critre gyúrok.
Most gagyi rare cuccokkal is le tudok futni T12 mapokat.Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest