- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
válasz
-FreaK- #41672 üzenetére
én is azért voltam bizonytalan, mert nem esik róla szó... na mindegy meglátjuk
én szinte mindig RF-el indulok POE-ban így gondoltam ránézek már PohX-re aki ugye az RF "pápa" mivel is kezd
hát mit ne mondjak a felét nem értettem mi alapján rakta össze Bleeding FrostFire Bloodmageegyébként a sok "mivel indulok" streamer videó csak elbizonytalanítja az embert... megmaradok a mercenary tervnél és bár mindenki Witch huntert tervez én ki akarom próbálni a Gemling Legionnaire
-
Siriusb
veterán
válasz
-FreaK- #39445 üzenetére
Ez esetben nem kellett volna még átrendezni, mert bizonyos esetekben csak a saját dolgod nehezíted meg (pl. a jelenlegi skill-ekkel nem lesz akkora sebzésed, hogy kényelmesen haladj).
Mondjuk jelen esetben nagy bajt nem csináltál, de vannak olyan build-ek, ahol sok pontot kell átrakni, s azzal teljesen tönkreteszed az aktuális karaktert, ha az (esetleg gyökeresen más) skill gem-eket nem cseréled ezzel együtt.mégse, még nem tudom megvenni a skill gemeket..
Igen, tipikusan ilyen fordulópontokhoz kötődhet a váltás: szint elérése, valamelyik labirintus stb. Biztonságosabb továbbmenni a régi felállással még egy picit, amíg biztosan tudsz váltani, nehogy olyan helyzetben találd magad, hogy se előre, se hátra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Padavan firmware
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával