Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazygamer75
tag
A poe accountodba konkrétan a steam accountoddal tudsz belépni. Path of Exile oldalon sign in képernyőm a belépés-nél ahol kér email-t +jelszót, ott az alatta lévő sorban ott vannak az egyéb belépési lehetőségek: Steam-Epic-Xbox-PS, ott simán rámész a steam ikonra és a steam-es bejelentkezéseddel már bent is vagy (persze ha elötte beléptél a steam-re.)
-
Har_melin
addikt
nincs game serial, ez (mármint a Poe1) egy ingyenes játék. Accountot kell csinálnod hozzá. A kettőhöz sincs semmi serial.
De komolyan nem értem, miért kérdezősködsz? Leírtam, hogy mit csinálj, hogy kiderítsd, van-e accountod? Ha játszottál már az 1-gyel, akkor kellett legyen. Lekérdezed, belépsz, a weboldalon felül rákkatintasz az account nevedre és a manage accountnál megnézed, össze van-e kötve a steames accountoddal. Ha igen, akkor örülsz, ha nem akkor összekapcsolod. Látatlanban senki nem fogja megoldani helyetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest