- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.lala
aktív tag
válasz
Har_melin #35320 üzenetére
Alapvetően elvagyok bár nem tolom annyira aktivan, soha ilyen messze még nem jutottam, kellően erős és tankos nekem is van pici keserű szájiz vélhetően akkor áll össze ha minden ki van csutkára maxolva és akkor olyan lesz mint a szétpálinkázott éccaka után a túrós csusza ..nem fogja meg semmi.
Nem atombunker és nem halhatatlan legalábbis nekem nem, de az átlagtól ezerszer jobb a védelme, lvl 95 és már 97-98 lenne ha ésszel csinálnám. Nem vagyok kifullozva skin of the lords vért, crown of inward fejes 89% allres, 101k armour, 75/75 block emellé 4.8k ES és nemtom bekapcsolni a skittert, chaos resi 27% flaska nélkül. Szóval lenne hova gyúrni. Annyi hogy van awa spell echo stb szóval a dps nem rossz, de bossok kivételével mivel farmolok shock novát használok.
Alapvetően T16 sima liba..be is bacna ha nem menne. guardianok facetank minimális kinlódás. Shaper, lement némi rutinnal ha megvan a sebzés nem tart sokáig, elder szintén megmurdelt, Sirust is sikerült vele végre, némi ismerkedés után, simulacrum lvl 27-ig ment, de utána már nettó szenvedés volt a sok megakasztás, kinlódás..elengedtem nem vagyok mazohista.
Ami rutintalanságombol fakadóan nem ment az uber elder pedig nagyon kéne....nameg Maven oda nem értem még el .Imádok kártyát hajkurászni bár valljuk be nem túl jövedelmező de ezen teszteltem. Kipróbáltam T16, 130% mapon, 3 scarab, beyond..anyám faca, 5 delirium orb és nem halt szóval le a kalappal, pedig volt hogy annyi rákositás volt rajtam azt se láttam milyen rendezvényen vagyok..... aztán mikor úgy éreztem kemény vagyok átraktam a videoban linkelt fára magam guardian map+20% quantity de azért 30c egy map és hát nekem nem dobálta a brother's stash-t....
80 sima T16 rommá huzott mapon 1 esett jó 5 exa de azthittem jobb lesz. Guardian mapon viszont szinte megáll a kép annyi mob van, szóval beteg.
[link] Neki jött 8 körön 5 kártya nekem 10/0.
Mindent összevetve néha én is megmakkanok volt hogy egy ütéstől kismobon az mi? nemtudom átüti a védelmet és nyekk....emiatt pöppet mérges vagyok.
Ha nem esett volna rám a nemzeti bank esélyem nem lenne kiépíteni, de a guardian mint olyan nagyon bejött.
De farmolni tovbábbra sem tudom mit kéne mert szénné huzott mapon is csak apró jön mikor egy körbe beleforgatok 20-30-40 c-t.
Most poénból vettem 50 promenadot--na a the patient egész szépen potyog kár, hogy csak 25c. -
brunnehilde
senior tag
válasz
Har_melin #35320 üzenetére
Milyen a dps ez mellett? Gondolkodtam, hogy mit lehetne még javitani a védelmemen (resik pl nálam "csak" 75-80-75, armour 40-45k, chaos resi flask nélkül nullán van), de aztán rájöttem, hogy felesleges és ennyi bőven elég. Lenyomtam vele mindent a játékban, maven inveket raren simán viszi, simuban elmentem vele 29-ig, mapokon meg kb halhatatlan, csináltam vele nagyjából 50 felturbózott corruptedot, egyszer se dobta fel a talpát az öreg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest