- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #35004 üzenetére
charge aligha, nekem azt hiszem nincs is, talán néha az onslaught generál, meg persze EC ha elsütöm a warcryt.
Szerintem a life regened nem túl erős: 140 flat és 6,8%. Nálam ez az amuval meg az arsonisttal, plusz a pajzzsal 144 flat és 10%. Ráadásul nálam a max fire res is magasabb, bár emlékeim szerint a 79-80% már elég volt a magasabb regennel. szerk: megnéztem gyorsan a PoB kalkulciós részét: nálad 12% az effektív life regen (passzívokból cuccból, regen gyorsítóból), nálam 20%. Az a 8% az sok egy folyamatos life degenre épülő buildnél.
Az ES egyébként menet közben nekem is el szokott tűnni, ennek az oka a Pious Path 4s-es időtartama. Ha megállsz akár csak egy pillanatra akkor újra kezdődik és 4s-ig veled marad a lif és ES regen a consecrated groundból, utána viszont megszűnik.
Miért tolod annyira a cold rest? Alul is azt raktad ki a +1 fire res helyett, a pajzs is azt adja, herald of ice-ot használsz - miért? Mellesleg szerintem az a pajzs ebbe a buildbe nem igazán passzol. Nincs rajta life, az ele res sem különös, a block még a megemelt értékkel is csak 38% és attack ele sebzésed gyakorlatilag nincs, mert sem az RF sem a Fire Trap nem attack.
a mana gondod egyrészt abból adódhat, hogy a brandot és a mozgást is abból tolod. Nálam mindkettő lifetapról megy. A másik, hogy te elmentél felfelé a fán, nálam meg alul ki van rakva egyrészt a Determinationre a +25% efficiency, meg a Reservation Masterynél még +16%. Így marad 28 manám, ami a warcryokra még éppen elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció