- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
Badlof2k #28767 üzenetére
Az új base itemeknél nekem elég vegyes a kép a tradeoffokat illetően.
-10% movement speed / 30-40% gyorsabb movement skill cooldown => szerintem megéri, ha valaki amúgy is skillel mozog
-15% phys dmg reduction / +20-25% increased fortify effect => minél kisebb alapból a pdmg resist annál jobban megéri, és mivel a fortify az ele hitekre is hat, ez bónusz.
+2s warcry cooldown / 30-40% increased exerted attack dmg => szerintem nem éri meg, még hullámzóbbá teszi a dmg outputot, ha rendszeresen elfogy az exerted a cooldown lejárta előtt. Ráadásul increased dmg, magasabb szinten már kevés a hatása
-10% ele res / socketed skills apply (all ele) exposure on hit => sisakba megy, és csak hittel aktiválódik. Az Ele Overload helyett lehet talán hasznos, akinek az nagyon kiesik vagy eleve nem crites buildje van. Sajnos a Rightous Fire nem hit, a Herald of Ice másodlagos effektje viszont elvileg aktiválhatja.
-30% max mana / 20-30% esély a skill mana költségének a visszanyerésére. => buildtől függ, gyakorlatilag egy 20-30% csökkentett mana cost, kisebb mana poolt kell összeszedni.
25% reduced Main hand attack dmg / 40-50% increased off hand attack dmg => passz, de talán kiegyensúlyozottabb dmg outputot ad, ha ez gond volt valakinek.
+(flat) cold dmg / +10% a célpont cold resistjéhez => szerintem csak nagyon nagy cold dmg skálázódásnál éri meg. A bossok alap resistje 75%, ha 1000 dmg-ből 250 helyett csak 150 éri el, az 40% less dmg. Ezt kellene a flat dmg-nek kompenzálnia.Szerk: pontosítás: attól is függ, hogyan aránylik a megszerezhető extra flat dmg a meglévőhöz. nyilván ha eleve már mondjuk 40%-kal növeli, akkor musthave.
+4-5% block chance / 20% blocked attack dmg sebződés => fene tudja, talán a középső, 50-60% körüli block sávban. se alatta, se fölötte nem éri meg szerintem, aki 60+ blockra megy, az amúgy is olyan buildet csinál, amivel össze tudja szedni ezt a 4-5%-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max