- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amonthor
tag
Amúgy ez a Lightning Tendrils nekem bejövős. Nem ttudom, kinek van még meg, de baba.

-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123
üzenetére
Úgy értem, hogy mindkettő ún. endgame unique, de a Mjölner sokkalta erősebb. Kevesebb az esély a chance-re is. Kb. a Mjölner olyan a Binohoz képest, mint mondjuk egy Cloak of Defiance egy Carcass Jackhez képest. Mindkettő erős endgame-ben, de az előbbi erősebb ,kisebb is rá az esély.
-
tocsek18
senior tag
válasz
kristof123
üzenetére
50% az esély nem?
vagy bejön vagy nem XD -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Amonthor
üzenetére
Olvasd el az első hszt BÜTYÖK! Azt hiszem rendes hangnemet ütöttem meg feléd, ahhoz hogy ne kezd becézgetni. (Az meg mellékes, hogy kicsit többet is konyítok a játékhoz).
(#3387) kristof123: Azért egy Mjolner meg egy Bino esélye közel sem ugyanaz, nem is egy kategória a két unique.
Az itemlevel meg nem lényeg...Ha a chancelt alap megfelelő, akkor akár 62-es knife-ból is lehet Bino, tudtommal az esélye ugyanannyi, mindegy milyen szintű a base.
-
San398
őstag
válasz
kristof123
üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Hamarabb nyerek a Lottón! Akkor nyűglődök még egy kicsit a Mightflay társaságában. Annak viszont örülök, hogy az elgondolásom jó volt 
-
kristof123
őstag
-
San398
őstag
Kellene a 65-ös Shadow karakteremnek valami jó kis dagger.Eddig Mightfly jól szuperált de kezd kevés lenni. Mivel exaltot még egyet se láttam, nem hogy 12-öt amennyibe a Bino's Kitchen Knife kerül így kicsit nézelődtem. Kinéztem, hogy a Bino's Kitchen Knife az a Slaughter Knife unique változata. Megnéztem mindkettő Item szintjét. A Bino 72 a Slaughter 62-63.
A kérdésem az lenne, hogy ha összegyűjtök sok Slaughter Knife-ot és sok Orb of Chance-t akkor sok mázlival tudok Bino's Kitchen Knife-ot csinálni? Vagy van valami ami még befolyásolja a sikert a mázlin kívül? Esetleg tudtok valami más jó daggert ajánlani? -
Amonthor
tag
Amúgy Rampage után is van erősebb mód, mint mikor standard után van a cruel?
-
Amonthor
tag
Na, akkor driver frissítések meg patch után már tényleg kíváncsi vagyok, hogy ezután is kilép-e.
Nekem nem steames az acc, szal ezek szerint ez is mindegy. -
-
nyic19
tag
Kérdés. Van egy Arc meg Totem-Arc-os varázslóm csak spell damagera fejlesztve. Semmi critikal nincs.A passziv fán sem.Szóval működőképes lesz 80-fölött is? Vagy kell neki mindenképp valami critikal?
Majdnem teljesen ilyen a fám.(még a felső lighting nincs kirakva)
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMA37DfioIQ6QKPpv6zRKtXK1WuvYIsnG0ZEFgI9HYRwFTk7GpDvOoyNGsXHwKVIDbFBAfB89gk6-SD24IepwhfKlXGiELbCxVQ2t2drnRVOljBxRpsrJjsGBZv5CIRD4_6cLskqrUEfq_w1TbpXcaNGUlRlS7javrS3fPgEgceFy9gbdlfEZZk552A3YwOSFXWgzhd8oCkFE1-MwSzogCkkfAfE56MNnOzB2NVS_Bry71h4hXn5oEmlZeXFr9FfA==
-
Amonthor
tag
Megcsinálom amúgy, de jobb lenne, ha egyszerre le tudnám szedni az összeset..
-
Amonthor
tag
Szóval, runtime error ellen mi a jó megoldás?

-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18
üzenetére
Még egyszer: ez a beterjesztett, hivatalos törvényjavaslat. Emberek, akiket ezért fizetnek, ezt alkalmasnak találták ebben a formában benyújtásra, miközben egy osztás-szorzást már ismerő általános iskolás két perc alatt rájön, hogy abszurd.
Nem érdekel, hogy mi lesz szerinted, más szerint, ez a beterjesztett, a NKM által megszavazásra alkalmasnak tartott javaslat. Az éjszaka bedobott "csak havi 700 Ft lesz" szöveg is a telefonhívásokra vonatkozik a szövegben, nem a netre.
És azért "pánikolok" mert eddig a legdegeneráltabb javaslat is csont nélkül átment a szavazógépen, szóval ha csak a gombnyomogató droidok józan eszére számítasz, akkor tévedsz. Abban az országban, ahol normálisnak (sőt helyesnek!) tartják a bevétel - nem a nyereség - 40%-át adóként elvonni, azért mert csak, ott mióta érv az, hogy "ez amúgy elég meredek"?
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18
üzenetére
1) A 4500 Ft-os korlátlan előfizetésemből a szolgáltató fogja kifizetni a - csak játékra elhasznált - 8-10 ezer forintnyi adót? A többiről nem is beszélve?
2) Baromság, a távközlési törvény (amit ezzel módosítottak) minden távközlési szolgáltatóra vonatkozik, nem csak a mobilra. Ráadásul Varga szerint kifejezetten a telefonálás (és így az abból származó távközlési adó bevétel) csökkenése miatt vezetik be, másrészt: "Az NGM szerint csak 133 millió gigabyte az éves lakossági adatforgalom, ezért csak 20 milliárd körüli bevételre gondoltak, írja a Portfolio. De ez könnyen alulbecsült szám lehet, hiszen az NMHH szerint csak mobilon elinternetezünk évente nagyjából 36 millió gigát" - a teljes forgalommal számolnak. (Apróság: ez csak a lakossági. a felhőre települt vállalati forgalmakkal, a nem az íróasztaluk mellől arra csatlakozó dolgozókkal ez nem is számol.)
3) 2015. évi adótörvények - melyik számot nem ismered?
4) Az valószínű, mert ebben a formában kifizethetetlen. Ettől még hivatalos, országgyűlés elé terjesztett törvényjavaslat, amit arra illetékes emberek jónak találtak.
-
tocsek18
senior tag
bár árdekes lesz majd megint 10ezreket fizetni netekért

az meg egyenesen érdekes lenne 10év után vissza mennék a kőkorszakba és megkapnánk a korlátos netet
nah de még van addig 2hónap 
-
Hol kell felrakni a cuccaimat, hogy a Poe Goods-on megjelenjen?
-
Har_melin
addikt
Nem tudja valaki, mekkora adatforgalmat generál a játék? Csak hogy tudjam, január 1 után is megengedhetem-e magamnak?
-
Amonthor
tag
Runtime error ellen mi az orvosság?
-
tocsek18
senior tag
holnap jön az 1.2.4
-
Har_melin
addikt
Kb. mekkora IIR-nek van már érezhető hatása? Elővettem egy régi, félbehagyott karit, mert találtam egy fegyvert, ami pont neki való lesz és teljes meglepetésemre ma három unique esett merci A3-ban, a sewers-től Lunaris-ig. 42% IIR van a cuccain, eddig úgy gondoltam, ez bakfitty. (Aztán Lunaris-tól cruel Ledge-ig - ott tartok most - nem is esett semmi, szóval lehet, hogy csak mázlis délelőttöm volt.)
Mellesleg ez a build eddig talán a legszórakoztatóbb. Molten Strike 1H+Shield duelist, egy Build of the Week kari átdolgozása. (ez volt az eredeti, a kommentek végén, a 19. lapon van aktualizált passzív fa.) Ebben még nem volt Herald of Ash, így kellett a Melee Splash, most viszont a HoA overkill funkciója prímán helyettesíti a moboknál és nem foglal linkelt socket-et. Egyelőre 4L-es MS-Multistrike-WEP-LGoH felállásban megy. Igazából elszúrtam, mert Melee Physical DMG kellett volna bele, lehet, hogy elkezdek nevelgetni egyet és mapra már kicserélem.
Három kulcs eleme van: 1) gyors 1H fegyver. Általában Cutlass-t javasolnak, de nekem véletlenül két baromi gyors fejsze is esett (a mostani 1.71-es, a majdani, ami miatt újra elővettem 1.86-os), jó phDMG-el.
2) plusz AS, amíg nem váltok 5L-re vagy 6L-re, addig ez egy Ondar's Clasp-ból jön (utána Faster Attack gem)
3) magas mana regen, jelenleg 4% leech cuccból (Wurm's Mold öv, Peregrine sisak és egy gyűrű) és a Mana Flows passzív. Herald of Ash és Hatred aurák, és így 0,21sec/attack jön ki. A Wurm nagy segítség eleinte, de mind ez, mind az Ondar bagóért kapható, tehát kezdőnek vagy self-found karakternek is jó. Azt nem tudom, hogy HC-n mennyire élne meg, de igazából a inkább csak a saját lustaságom vagy figyelmetlenségem miatt haltam meg eddig egy párszor. -
Nem tudom mi van ezzel a játékkal, de a notebookomon jobban fut mint asztali gépen...
-
Har_melin
addikt
Stimmel, az utótag alapján kell betárazni, hogy legyen minden olyan esetre, amitől tart az ember. Az előtag az optimalizálás. A Panicked-Seethingnél azért is írtam, hogy játékos stílusától függ, mert próbáltam mindkettőt és nekem a Panicked változat működött jobban. Hangsúlyozom: nekem, az én játék stílusommal, azzal, hogy nem HC-n játszom, stb.
Az utótagnál én is csak ezt a hármat használom (freeze, bleeding, curse), amióta a shock nem halmozódik, azóta az kevésbé lényeges, a burning dettó - mindkettőnél el lehet menekülni a helyszínről a megfelelő skillel, a nagy gáz van és távolabb rendezni a sorokat. A karitól függően vagy egy gránit vagy egy jade van nálam mindig (lehetőleg azonos mod-dal, tehát Iron Skin vagy Reflexes, hogy minél hatékonyabb legyen) és az ötödik helyen vagy resist flaska vagy egy sok HP-t, de lassabban töltő flask.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Har_melin
üzenetére
Én mondjuk a Seething - és jobban szeretem, igaz hogy csak a harmadát tölti, de az instant, és az sokkal többet ér, mint hogy minimum hp-n max charge-ot kapjon. Divine flaska esetén az instant 970 HP, extra HP node-okkal akár 1400-at is tölthet, ami bőven elég az "életmentéshez. Viszont flakon esetében sokkal jobban számít az utótag, pl. legyen egy remove bleed-es, meg egy dispel frozen flaska, no meg egy immun curse flaska se árthat.
-
Har_melin
addikt
Mindegy, a Panicked előteg bármelyiken lehet. (De lehet, hogy csak egy szinttől feljebb, ami neked kell, azon már biztosan van.)
Tocsek: ugye érzed, hogy ez most trollkodás volt? Lecseszed, hogy miért nem ezt meg ezt csinálja, miközben előtte leírta, hogy pontosan az általad javasoltakat csinálta. Az egy dolog, hogy itt nincs királyi út, addig kell kísérletezni, amíg össze nem jön, de ne szúrd le, amiért esetleg inkább a vásárlást választaná.
-
tocsek18
senior tag
nem értem ezt a poti mizériát
fogsz egy Divine Life Flask 2400as 7sec alatt tölt feltolod 20q-ra és forgatsz rá instant recovery lowlife
fogsz egy Eternal Life Flask 2080as 4sec alatt feltolod qualira ezt meg használod bármikor máskor -
Har_melin
addikt
Még annyit javasolnék hozzá, hogy nekem a Seething flaskák helyett jobban beváltak a Panicked előtagosak. A Seething csak a harmadát tölti fel a flaska eredeti kapacitásának, a Panicked viszont a háromnegyedét és low life esetén azonnal visszatölt ez is. Játékos kérdése, hogy melyik működik jobban. A készítéshez - nekem is el szokott menni 4-5 Alt csomag, ha egy bizonyos kombinációra van szükségem. Ez ilyen.
-
Nordic
Közösségépítő
-
tocsek18
senior tag

Total cost:
45 eternal/regal
41 eternal/exalt
~40k alts
30-50 divinespersze nem én csináltam
beyond liga -
San398
őstag
1. Nordic ezt ajánlotta az összefoglalóban ezért kellen, szerintem Ő meg tudhatja mi a jó
2. Lehet, hogy sokan használják és ezért nincs eladó?? !
3. Igaz, hogy nem mondtam, 60-as szintre kellene
Azért köszi a segítséged.Plazmacucci Áruld el hogy egyszerű.
Én így próbáltam:
1. Alap itemre nyomok 4db Glassblower's Bauble-t -> 20% quality
2. Orb of Transmutation -> magic item
3. Alteration-t addig nyomok rá amíg megfelelő nem lesz. -
-
San398
őstag
Standard Ligába keresek Saturated Sanctified Life Flask of Stauncing flaskát. Akinek van eladó az jelzzen privátban árral együtt. Én már elég sok alteration-t eltoltam rá feleslegesen így most inkább vennék egyet.
-
mikor jár le a liga?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
tocsek18
üzenetére
Örülök, hogy tetszett a vidi, reménykedtem ,hogy érthető, és nem csak összevissza beszélek.

Azt már most megmondhatom, hogy palace nem valószínű hogy menni fog, sőt szerintem Shrine sem... lvl75-76 feletti mappokon azért már van hp-ja a bossoknak rendesen. Ma voltam residence mapon ,és elég határon volt a stun, pedig már megvan az 5L is, amivel 21k a heavy strike dps-e. Ezt a határt úgy értem, hogy volt stun, egyfajta permastun, de random időközönként tudott dominus cselekedni(úgy minden 10. ütés után). Szóval úgy gondolom, hogy később ezek a bossok gondot fognak okozni, mert olyan ele-dmg-t tolnak, ami simán 1hitel, ha nem jön össze a stun. Persze tesztelni fogom a dolgot, talán crema boss meglesz. Akár honnan nézem még mindig a dominus/piety bossoknak van a legtöbb hp-ja ami a map bossokat illeti.
Ami kimaradt még a Torture chambeer boss. No nem azért mert nem tudnám stunolni, inkább a köcsög totemjei miatt. Szétkapnának, amíg a bosst ütöm. Ma megvolt amúgy Jungle Valley boss is, bár ott meg az a necces, hogy a sok mobtól nem tudom rendesen kitargetelni(ki is kellett egyszer logolnom
), de amikor összejön, kb kuss van a részéről is 
-
tocsek18
senior tag
király a stun videód végignéztem endgame bossokra kiváncsi leszek, leginkább crema boss meg palace bossra

tortue chamber map megy egy raklap foshalom
boss meg unbalanced shit
4000lighta dmget tol secenként esélytelen levédeni gyorsan ki kell mozogni belőle aztán 20sec alatt leverni a bosst annyi a cd a skillen
undoríófosimba -
Phyllobates
csendes tag
Hali!
Amúgy ahhoz van valami, hogy melyik karinak melyik a legjobb wpn vagy arm, gemek stb.?
Ranger-rel kezdtem múlt héten a géjmet, amatőr vagyok még.
No meg, melyikkel a legérdemesebb lenni? Ranger már az első szinten is szimpi volt, így 35-ösön már nem rossz, de.. -
Nordic
Közösségépítő
- a suttyó hangomon nem röhögni
, a köhögésekért elnézést, a bacik ilyenek
.(#3325) Redcaster:
EB - Eldrich Battery
RF - Rightteous Fire
MoM - Mind Over MatterMellesleg ha ezek a rövidítések nem tiszták, fura ,hogy ezt a buildet csinálod...

-
Redcaster
őstag
válasz
Koppanyvezer
üzenetére
Köszi a gyors választ, amint lesz időm, átnyálazom

-
Koppanyvezer
tag
válasz
Koppanyvezer
üzenetére
+ itt van egy magyar játékismertető is, ahol le vannak írva a "legfontosabb" vendor receptek is többek közt.
-
Redcaster
őstag
A minap elkezdtem egy karaktert ez alapján, de mivel még eléggé kezdő vagyok, van pár rövidítés, amit nem tudom hogy mit jelent:
-EB, RF, MOM
-a skills résznél az itemek mellett 4l, 1h 3s, 3l
-van olyan oldal, ahol össze vannak szedve a vendor receptek? Eddig csak azt használtam, ami chromatic ordbot ad, de biztos van több is...Előre is köszönöm a segítséget

-
tocsek18
senior tag
Title says it all really. GGG has said they're going to eventually get rid of cruel and merciless by adding in more Acts, so you'll have one long playthrough instead of 3 shorter ones. When Act 4 is implemented, they'll be removing Cruel difficulty, and you'll go from Normal 1, 2, 3, 4, Merciless 1, 2, 3, 4. But this means you'll go through Act 2, and the Bandit quest, once less... What will happen to our free skillpoint/stats? It's safe to assume all the other skillpoint missions will be made up for by new skillpoint missions in Act 4, but the Bandit quest is a truly unique one that gives us optional stats or a skillpoint... Will we see a new optional stat quest in Act 4? Or will some of the build versatility be removed?
chris_wilson
We've been experimenting with a few options in 1.4.0 regarding progression and the current one we're happy with doesn't involve removing Cruel Difficulty. -
Nordic
Közösségépítő
A tiédhez azért nem szóltam mert sosem volt cyclone-karim. igazából azt se tudom mi fán terem.

Ramos_: Nem kell lmp...smog is single-be tolja, és bőven elég hatékony. Az avoid szerintem felesleges, úgyis freezelsz mindent. Ha a manát be tudod áldozni amit a hearth and sol meg az alatta lévő 3-as ad akkor simán lemennék a scion körig, hogy több hp legyen.
-
scar07
tag
válasz
Phyllobates
üzenetére
1. megvan neki is a gazoló?
2. ha megvan akkor előtte nem csinálta meg a chamber of sins nevezetű küldetést -
Phyllobates
csendes tag
Üdv!
Another problem.. Van ez a Maligaro's Spike nevezetű cucc, ami elvileg a gazoláshoz kell.. Na most akkor miért van az, hogy partyban én át tudtam menni, a szövetségesem meg nem. -
Ramos_
tag
igen a dam-om elég jó így is, csak szerettem volna maximálisan kihasználni a lehetőségeimet, ráadásul az EE bossoknál még látványosabb, de persze lehet tényleg hagyni fogom
ball lightning? jó ötlet én is gondoltam rá, viszont nekem csak 4linkem van erre és ugy tudom BL mellé kéne lmp is nem? ezenkívül bukom a 20% extra chance to shockot (az arc-om amugy már lvl18)
de le fogom tesztelni lmp nélkülez volt a treem alapból
http://poeurl.com/y2KJBXjez lett a treem EE respec után
http://poeurl.com/y2KGXtw
ennél persze tervbe van kirespecelni az avoid node-okat és elérni a scion lifewheelt -
-
Ramos_
tag
üdv
jó nagy dilemmába vagyok de többek között ezért is imádom ezt a játékot már 2 éve

szóval a szitu hogy van egy freeze pulse witchem , acro+phase acro+evasion
tegnap kitaláltam neki hogy az egyik 4linkbe milyen jó lesz arc+curse on hit+ele weakness+assassin mark
át is respeceltem a tree baloldala felé dual curse node miatt és lementem egész az Elemental Equilibriumig(innentől EE) ami iszonyat damage upgrade ha ügyesen használja vkiszóval a terv az volt hogy minden pack előtt 1 vagy 2 arc ami felkúrja rájuk autoba mindkét curse-ot (ráadásul curse effect növeléssel), ezenkívül legtöbb esetben shockolja is őket (20%qual arc+nagy crit), plusz még 5 másodpercre le is veszi 50-el a cold resistjüket -- mindezt egyszerre 1 vagy 2 kattintással
elég jol is müködött (még így is
), pedig kiderült hogy durván benéztem, elfelejtettem kalkulálni a herald of ice-al, ami az arc-omhoz is ad cold damot, ezáltalál az EE nem vette le -50 el a monster resit hanem még növelte 25-elakárhogy is agyalok 2 opcióm van, vagy kilövöm a herald of ice-ot, ami elég jo damot ad, és nem tudom mit rakhatnék helyette mert nincs másik 25% reserves aura ami hasznos lenne nekem
vagy pedig kirespecelem az EE-t, de anélkül nem tudom, hogy megéri-e egyáltalán lemenni a scion life wheel felé a tree-n

ezt a verziót nagyon sajnálnám, mert az alapötlet tetszik, ha már ugy is kell egy arc a freeze pulsok előtt és amit kevesen tudnak hogy az exile-okra mapbossokra vonatkozik 50-60%-os curse effect reduction, viszont az EE nem curse, tehát a bossoknál nagyon ütneha bárkinek lenne ötlete, véleménye, tanácsa szivesen venném

köszi aki végigolvasta

-
Har_melin
addikt
Az okosabbak majd még ötletelnek, amit én gondolok:
- a 4.4K life elég kell legyen, pontosabban nem az a kevés
- "aurákkal" - milyenekkel? nem írtad meg a kasztot és a fegyvert sem.
- nem tudom, hogy a Cyclone-nál az 5.1-es tooltip dmg jó vagy rossz, nincs ilyen karim. A neten sokfelé fellelhető giga dps-ek megtévesztők - általában jóval kevesebb is elég, de ennyivel kevesebb már gond lehet.
- a resist szerintem kevés, jobb lenne, ha mindegyik legalább 15-20-szal overcapped lenne
- nem minden boss fekszik minden karakternek, lehet, hogy valami olyan támadása volt, amire nem elég a védelmed (nem írtad meg, hogy melyik mapon történt), de lehet csak egy sima peches onehit is. -
mclord
aktív tag
Ismét nagy eséllyel triviális kérdések lesznek, de nekem fontosak
, most vagyok 79 -es, 71 -es pálya 70% -os difficulttal is megy, ellenben 1db 73 -ra ráugrottal és ki is nyiffantam a Bossnál, így elkezdtem utána olvasni vajon mit rontottam el.
Ami meg lepett :cyclone- nekem itt biza 5.1K dps -em van csak, míg 36K -312K dps -eket látok.
5L - FastA -Cy-BloodM-Male PD-LG (ha Melee Damage on Full Life -ot használom magasabbra megy, de gondolom az tényleg csak full lifenál annyi)az armorom(auroval)
arm 6K itt meg 20K-kat látok
Fire 76
cold 75
light 75
chaos 13
élet: 4.4KTaláltam egy ilyet: CWDT - Immortal Call - Increased Duration-end cry (ezzel nem tudom mi a tapasztalatotok ?)
Most azt nem tudom, én specifikáltam el az emberem , vagy a 6L -ek nélkül ennyit tudok és ámen ?
-
-
tocsek18
senior tag
az ám a stunlock

-
Nordic
Közösségépítő
Sajna egy idő után mindig meglép a mocsokja

-
scar07
tag
válasz
Phyllobates
üzenetére
Ahogy mondod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy bejön vagy nem XD
Hamarabb nyerek a Lottón! Akkor nyűglődök még egy kicsit a Mightflay társaságában. Annak viszont örülök, hogy az elgondolásom jó volt 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) Eddig soha nem csinált ilyet. Steam-es account.

, ha magából kilövi a ball -t és a csíkot menekülni kell és pont 
.