- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Azért írtam, hogy az attack skilleknél nem számít.
Elvileg a hatás számítási mechanizmusában lehetett volna sorrendi hatás, de ettől - gondolom az eltérő színű support gemek pontos sorrendjének a reménytelensége miatt - ezek szerint eltekintettek a készítők.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Koppanyvezer
üzenetére
Nem mindig, de mivel itt egymás után elsütött spell-ekről van szó, amelyekből az egyik a másik hatását használja fel, nyilván nem mindegy a sorrend.
A szimpla attack kombóknál nagyrészt mindegy (nehéz is lenne egy vegyes színállású 6L-nél még a színek sorrendjét is kivariálni), ráadásul ahol számíthat (pl egy Melée phys - Added Fire dmg, vagy egy Increased Crit Strike - Power charge on crit párosnál), ott mindkét gem azonos színű, nem gond megcserélni a sorrendjüket.
(Nem tudom, ezekben az esetekben tényleg számít-e, de a logika alapján kellene. Ha sorban nézi a gemeket, akkor jobb eredményt kellene kapjál, ha pl. előbb megnöveled a pDmg-et és utána szorzod fel az egészet a + fire dmg-el, mint ha az alapot szorzod fel és utána hozzáadsz még pDmg-et.)
Szerk.: gyorsan megnéztem, a fenti példánál nem számít, hogy a Melée Phys vagy az Added Fire Dmg van-e előbb, úgy tűnik attack skillek esetén ez nem játszik.
-
válasz
Koppanyvezer
üzenetére
Nem tapasztaltam.
-
Koppanyvezer
tag
WTF? Számít a gemek linkbeli sorrendje?
-
San398
őstag
-
San398
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Köszi az információt. Azt nem gondoltam volna, hogy az összekötött foglalatokban lévő gem-ek sorrendje is meghatározó lehet
Ebből a build leírásból van az a sorrend [link] Itt ki is van emelve a végén. "4L: Cast on Damage Taken(1) + Immortal Call(3) + Enduring Cry(5) + Inc Duration(20) (in this order)" Akkor gondolom itt elírta a build készítője. -
Amonthor
tag
Egykezes vagy kétkezes fegyver a jobb? És Sword vagy Axe, esetleg Mace? Duelist karim van most, lvl49-es. Eddig 1-1 Ephemeral Edge Dusk Blade volt, most egy kétkezes Chober Chaber Great Mallet. A lényeg, hogy egy- vagy kétkezesnek vannak jobb lehetőségei (Mace mellett nem lehet pl. Whirling Blades-et használni, ilyenekre gondolok)? Duelistnek amúgy mennyire lenne jó egy Bow?
-
Har_melin
addikt
Először is rossz a sorrend, így kell őket bekötni: CoDT-End.Cry-Immortal-Inc Dur.
Ha bekapsz egy sebzést (mivel lvl1 a CwDT ez 440 dmg) ez elsüt egy max. lvl 5 Enduring Cry-t, ami endurance charge-okat generál, majd azokat a lvl3 Immortal Call azonnal azonnal át is váltja fizikai sebzés immunitásra, aminek az idejét a lvl20-as Increased Duration 64%-kal megnöveli.
A lvl szintek azért fontosak, mert a CwDT csak adott szint igénynél kisebb skill-eket tud aktiválni.
-
San398
őstag
Segítsetek, magyarázzátok el hogyan is és mit csinál ez :
4L : Cast on Damage Taken(1) + Immortal Call(3) + Enduring Cry(5) + Inc Duration(20) -
Amonthor
tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Trade-en kerestem rá. Vannak 2-3 chaosért is, persze, de ők nem onlineok, azokkal írtam, hogy hogy jártam eddig. Most felvettem valakit, akit onlinenak írt (ez is volt említve, hogy az sem mindig van úgy), egyrészt nem is online, másrészt ránéztem és Standard ligában van, holott én Rampage-esekre kerestem rá..
-
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor
üzenetére
Ezt honnan szedted? 2 chaos-ért kínálnak most is (standard), 3-ért van már legalább tíz eladó.
A foglalatok színének a valószínűsége függ a cucc típusától. Nyilván egy tiszta eva cuccra nehezen fogsz tudni 4 kék vagy piros foglalatot rollolni, cserélni kell olyan cuccra, amire könnyen lehet. Kesztyűre, csizmára, sisakra általában 3-10 kísérletből be szokott jönni a 4S és másik 5-6 próbálkozásból a 4L, feltéve, hogy az itemlevel engedi (Legalább 28-as, vagyis bármi, ami Normál A3/ Slum sewer után esik, az alkalmas kell legyen)
-
Amonthor
tag
Na, mehetett Vorici a Hideoutba, így már kicsit egyszerűbb lesz a fusing.

-
Amonthor
tag
-
Amonthor
tag
válasz
Har_melin
üzenetére
A Multistrike az pont hiányzik, Melee Splash asszem megvan, majd akkor variálok. Mutatnék egy gem listet, csak nem tudok..

Azt tudom, hogy azért van sötétebb, mert leveszi a HP-t a BM.. ezért is írtam, hogy akkor nem használom. Persze, ez is hülyeség, majd ezen is javítok..
4L-es cuccom csak egy van, a body armour, de abban sem olyanok a socket színek, mint kellene.. próbáltam már chr. orbbal váltani, de általában úgy átvariálja, hogy csak rosszabb lesz a színek aránya. Jewellert is raktam már, de ahova már nem fér több socket, azzal nem tudok mit kezdeni.
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor
üzenetére
Egy skillel támadsz, eggyel mozogsz, esetleg van egy külön a fő bossokra, ez így is max 3, neked 4 van, ráadásul mindegyik phys dmg, vagyis más, használhatóbb gemtől veszi el a helyet.
Mindegyikkel üthetsz több mobot is, csak kell egy Melée Splash vagy egy Multistrike gem mellé.
A curse-nek semmi köze ahhoz, milyen skillel viszed be a pDMG-et, ezért fölösleges többfélét tartani.
Azért nem látsz fele annyit sem a HoA használatakor, mert a "fényerődet" a HP határozza meg, te meg ráraktál egy Blood Magic gem-et, vagyis HP-ból tartod fent az aurát, max.75%-ra tudsz feltöltődni. Ezért is írtam, hogy ez hülyeség.
"Socket hiányában csak így tudtam összerakni" - mostanra minimum 4 különböző, 4L cuccod lehet (ha már használni tudod a Reduced manát). Ha nincs, akkor vásárolj az A3-ban jeweller és fuse orbokat és csinálj, ez a játék lényege. A Clarity-nek a Reduce manával összekötve van értelme, mert az nem %-ban, hanem fix értékben köt le manát, vagyis egy mana-szegény buildnél sokkal többet számít.
-
Amonthor
tag
Eddig tényleg nem volt Cyclone.
Flickernél annyira nem vettem észre, de ennél nagyon.Sejtettem, hogy megkapom az adagot..

Cyclone - mivel másom nem nagyon van, amivel egyszerre több mobot is üthetek,
Flicker Strike - általában csak az odaugráshoz,
Whirling Blades - általában csak mozgásra, vagy ha a Cyclone nem darál le mindenkit, és csökken az életerő, akkor ezzel hamarabb odébbállok,
Dual Strike - igazából nincs nagyon használatban, csak leírtam, hogy ez is ott van, mint skill, mivel ezekről volt szó, így több az opció Curse szempontjából.A HoA-t is tudom, hogy nem a legjobb így, azért is írtam, hogy ha setét van, akkor ratyi, mert fele annyit sem látok, mint amikor nem használom.
A sebzése nyilván akkor is jól jönne, bár szerintem az Ice hatásosabb.A Claritys triónak kötés szempontjából sincs sok jelentősége, tudom, hogy nincs így hasznom belőlük, csak ezek vannak együtt - mivel socket hiányában így tudtam összerakni.
Amúgy egy egész tabnyi gemem van, azért kérdeztem, hogy mihez mi a jó, mert nekem egyelőre fogalmam sincs.
Vagyis, valamennyi már van, de az még édeskevés. -
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor
üzenetére
Cyclone, Flicker Strike, Whirling Blades, Dual Strike - 4 támadó skill - minek? Ezek szerint egyik sincs optimalizálva.
HoA + Blood Magic - miért használsz aurát Blood Magic-kal, az alapból csökkenti az életedet? És mi az, hogy "ha nem sötét helyen megyek" - sötétben nem kell a HoA sebzése?
Clarity-DS-FP: három, egymással semmilyen kapcsolatban nem lévő skill, semmilyen hasznod nincs így belőle
A Reduced mana az összes olyan skillre hat, amelyik a mana valamekkora részét lekötik. Ilyen az összes aura, a Clarity vagy a Tempest Shield. Nem hat (legalább quality nélkül) a mana felhasználásra.
-
0Li
senior tag
válasz
Amonthor
üzenetére
Nem nálad van hiba. Szerver oldali a desync. Eddig valószínüleg nem cyclone-oztál azért nem vetted észre. Annál a spellnél fordul elő legtöbbet flicker után.
Aurákhoz csak a reduced mana-t használd. Herald-okhoz szoktak még prolifet használni.
A faster projectiles csak "projectile" dmgre hat. Dual Strike-ra nincs hatással. -
Amonthor
tag
TY, kilőttem tori klienst, remélem, hogy segít valamennyit. Azért kérdeztem amúgy, mert nálam ezelőtt sosem volt ilyen, csak most.
Skillek közül nálam Clarity mindig megy, meg ha nem sötét helyen megyek, akkor HoA + Blood Magic. Cyclonenal szoktam még darálni, mást nem nagyon használok. Flicker Strike, Whirling Blades, ezeket szoktam még. Aurákhoz mi jó még a Reduced Manan kívül? Mert most Clarity + Dual Strike + Faster Proj. van kötve, de nem valószínű, hogy így a legjobb.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Amonthor
üzenetére
Desnc mindig is volt, és lesz is a játékban(van az első hszben szó is róla). Javaslom ilyen letöltést/feltöltést használó progikat lőjj ki a PoE mellet.
Curse-nek mindig az a legjobb, ami legjobban alkalmas a támadó skilledhez. Ha crites, akkor Assasins Mark, ha coldos, akkor Frostbite/Elemental Weakness, ha projectile, akkor Projectile Weakness, DoT dmg mellé Vurneabilty. Ez mind attól függ, mit használsz.
Chiselt ,csak mapokra lehet használni.
-
Amonthor
tag
Gyerekek..
Az utolsó patch óta van olyan, hogy pl. Cyclonenal végigsöprök a mobon és baszik lejjebb menni az életereje.. kb. 2 mp múlva meg tök más helyen jelenik meg, de akkor már mutatja a vesztett életerőt. Szal némi fáziskésés van a géjmben. Más is tapasztalt ilyet? Gondolom egy újabb patchig ne is akarjak javulást várni..Másik.. Cursenek melyik a legütősebb? Most már van egy jó pár, csak nem tudom, melyik lenne a legjobb.
Hja, és a chiselt mikor lehet használni?
Merciless után csak? -
Amonthor
tag
Akkor jól gondoltam - a kérdés feltevése után.

-
Amonthor
tag
Mi az a perf roll egy itemen?

-
Har_melin
addikt
Bocs, akkor rosszul tudtam, biztosan félreértettem, amit olvastam róla. Általában az ilyen "csak ha..." cuccoknál annak a cuccnak a plusz szolgáltatásai deaktiválódnak, amelyiknél "megszeged a szabályt", nem a másiké. (Ld. pl. Facebreaker - ha fegyvert használsz, akkor nem a fegyver statjait dobja el, hanem a FB plusszait veszted el.) Én úgy értettem a leírásokból, hogy ha rajtad van a BoR akkor "bepirosodik" a páncél helye, látni meg buildben csak olyant láttam, akin nem volt.
-
Har_melin
addikt
Nem engedi felvenni mellé a páncélt. Viszont a BoR-on a lvl18 melée phys dmg és a lvl12 Faster Attack kivált(hat) két foglalatot, így egy 4L BoR igazából 6L-nek felel meg. Ad egy elég durva armor+eva-t és ehhez jön még az automatikus Blind, ami szintén csökkenti a bekapott sebzést
-
San398
őstag
The Bringer of Rain-nél olvasható hogy : Can't use Chest armour
Itt egyálltalán nem lehet használni páncélt(Body armour) vagy csak azt nem ami armour-t is ad? -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Akkor nincs is min meglepődni. CI esetén a magas ES-hez kell egy chest amin van legalább 500ES, egy sisak ami legalább 250ES-el bír, kesztyű/csizma páros is legalább 80-100ES-el, chain belt, +ES ringek, amu, amin nem csak flat ES van, hanem +% max ES is legalább 15%, no meg passzívokból, ha hybrid vagy akkor az összes HP+ES node, ha meg CI, akkor legalább 150% +ES node.
Nem nehéz összehozni...volt hybrid karim 3,2k HP-val majdnem 4k ES-el, igaz 1hit miatt(sajna armor=0 volt) nem érte meg a 80-at.
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Sok-sok ES sok-sok ES-es cuccból lesz...a Discipline már csak plusz
. -
Weeman1
veterán
De jó hogy idetaláltam.

-
Hogy szerezzek sok sok es-t? Az a retek Tabula van rajtam és alig tudok 1000 felé menni, pedig aurám is van..
-
Har_melin
addikt
"legalább többedszer" - na így ne szerkesszen bele senki a kommentjébe

-
Har_melin
addikt
Ne is mondd, épp most vágott ki a szerver Vorici küldetéséből - megcsináltam, mentem volna vissza lejelenteni és pukk, login screen. Ráadásul ezt már legalább többedszer csinálja az elmúlt két hétben, kezd az összes hócipőm tele lenni. Nem is fejlődik, nem tudom megvenni tőle a napi fuse adagot, frász.
-
Amonthor
tag
Amúgy, ha megcsinálom a napi küldiket a Hideoutban, akkor egyből lesz valami fejlesztés pl. egy kardon, vagy csak a craftingolásnál lesznek jobb lehetőségek? Vagy egyáltalán mire jó, ha megcsinálom?
-
Har_melin
addikt
Köszönöm a múltkori tanácsokat Coward's Trial ügyben. Szintlépés (72) után nekifutottam, mondván, hogy legalább XP-t nem fogok veszíteni, de teljesen simán végigzavartam. Ez a 1H Molten Strike dualist karakter eddig a leghaladósabb az összes közül, amit próbáltam.
Mindenhol BM gem-mel írják, de én inkább rámentem, hogy legyen legalább 4% mana leech. Így most 12K fölött van a dps és most kezdem majd csak felszedni a pDMG passzívokat. A bossoknál lehet facetankolni, a leech bírja, a majmóca/spawn kategóriájú nagy tömegeket a HoA vágja haza. Legfeljebb a középerős magic moboknál kell iszogatnom, amelyeket ütni is kell egy ideig és a HoA proliferációjához is erősek, erre van egy insta hibrid nálam.
-
Nordic
Közösségépítő
Hát fire Trap lett volna az uccsó try. Nem rossz amúgy, bár atzirit is meglestem volna, hogy öli olyan könnyen, mert Atziri cannot be ignite boss

Valami olyan buildet keresek, amivel lehet startolni köv ligába, de semmi ötletem. Tegnap tesztelgettem a fireballt a hc karimon(ott tudtam újraosztani pontokat), meg EA-t de nem volt az igazi. Még freeze pulse/ice spearen gondolkodom, de ott meg a defense a gond...
MoM messze van a skillfán, CoD-ot meg valószínű be tudok szerezni liga start után...hamarabb rippelek 3x, mint hogy legyen olyanom... 
-
Amonthor
tag
Akkor nem árt majd beszerezni egy gemet.

Amúgy, ez a Scion miért fejlődik ilyen nyamvadtul?
Ugyanúgy kipucolok vele minden pályát, elejétől-végéig, de még csak 10-es szinten van, holott mindjárt jön az Act 2. 
-
San398
őstag
Melyik master tudja egy craftolás eredményét eltávolítani, hányas szinten és mennyiért?
-
Amonthor
tag
Ja, és mapokra a Chiselt mikor lehet használni? Van már 2.
-
Amonthor
tag
-
nyic19
tag
Kérdés.
Használom a CWDT-t ami 1-esen megy és igy 31 levelt tud.Az Immortal Call level 3-as, a Cry level 5-ös és Molten Shell is level 5-ös. Hogyan érdemes húzni őket(melyiket-meddig) a level 31-ig? -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Amonthor
üzenetére
Minden instát lehet resetelni...kimész onnan majd ctrl+katt-al visszamész. akkor feljön egy ablak ahol lehet new-t választani, és kész az új insta.
Más: Valaki csinált már innen burning-es karaktert? Mi a túrót kell csinálni, hogy effektív legyen? Én akármit csinálok sehogy se jön össze, egyszerűen bossokra elfogy a dps, pedig van kirakva rendesen dmg.

Próbáltam fireball/explosive arrowot is, eggyikkel se jött össze, szal tuti én nézek be valamit.
-
Amonthor
tag
No hát.. az oké, hogy ha van WP az adott helyen, akkor lehet resetelni és újra lehet nyomni a pályát.. de mi a helyzet akkor, ha nincs WP? Úgy látom, azokat a pályákat nem lehet elölről kezdeni. Megint ugyanaz a szitu, mint múltkor.. valaki megcsinálta, a többi már nem tudja. ( sohatöbbetnempartyzok!!
) -
Koppanyvezer
tag
Nekem valami +2% chaos resist ment rá.

-
San398
őstag
Van valami hátránya ha a Tabula raza corrupted? Van rá épülő build vagy érdemes rá építeni hosszabb távon? Nem igazán találtam buildet 1.2-őn ami rá épülne.
Amonthor: Szerintem később lehet használni normál játékban is
-
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor
üzenetére
Ha találkoztál vele és az induló küldetését megcsináltad, akkor A3 Sarn City-ben van, egyszerű ellenőrizni.
Vagan, Catarina és Tora azok, akik főleg egy build típusra koncentrálnak (melee, caster és íjász), bár náluk is van másoknak is használható craft. Haku, Elreon általános, páncél, és gyűrű/amulett mindenkinek kell. Vorici csak slot craftingot ad, ő a legkevésbé szükséges, viszont a 20 fuse a napi küldetésekből jó cserealap.
-
Amonthor
tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Nyilván az van bent, akit berakok, nem így értettem a kérdést.. Hanem úgy, hogy egyáltalán miért nincs.. ergo nem találkoztam vele. Pedig általában ki szoktam pucolni a pályákat, de úgy látszik, hogy így sem tuti a találka.

Mondjuk, így, hogy ennyi -resistem van, kb. Merveilre sem látok sok esélyt.
Valamennyit javítottam, de még így is mínuszban van mindegyik. -
nyic19
tag
Sziasztok!
Most néztem át a Standardos karimra,Hova tűntek a Remove only Stash-tab-ok?
Más. Ha most lett az Empowerem level 2-es, ha vaalt nyomok rá , mi változhat rajta?Gondolom először qualizni kell húszra. -
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor
üzenetére
Az van bent, aki kiválasztasz. Ha van legalább egy, 6. szintre eljutott mestered, akkor először át kell hurcolkodnod az ő általa kínált HO-ba (ha nem abban vagy), utána már felvehetsz egy harmadik mestert is állandóra. Utána tudtommal már vissza is cserélheted a HO-t egy alacsonyabb szintű mesterére.
Vorici A3-ban van Maramoa mellett, ha már egyszer találkoztál vele és megcsináltad a kezdő küldetést, ott tudod felvenni. Az, hogy találkozol-e vele, az véletlenszerű.
Mercin minden halál az adott szintlépéshez szükséges XP 10%-ának az elvesztésével jár, két osztásnyi az alsó XP csíkon. Szintet nem bukhatsz, vagyis ha éppen szintet léptél (vagy már elvesztetted az összes, azon a szinten megszerzett XP-t
), akkor nyugodtan próbálkozhatsz, nem veszítesz semmit. -
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18
üzenetére
"fixen megcsinálni" - a fixen volt a lényeg. Ha az a feladat, hogy az összes guard maradjon életben és az egyik túl közel rohan, akkor nem tudod megakadályozni, hogy átpattanjon rá. A másik, hogy mennyit kell szórakozni vele, amíg - remélhetőleg - már senki sincs körülötted?
Nyilván nem írnak bele teljesen lehetetlen feladatot, mert akkor ne haladhatna a játékos, de ettől még lehet (sőt, meg is írták), hogy bizonyos feladat típusok kifejezetten szívatósak egyes buildek számára.
-
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor
üzenetére
nem, a masterek bónuszai megmaradnak akkor is, ha kirakod őket.
A hasznosságuk nyilván attól függ, milyen karakterrel nyomulsz. Haku a páncélokat tápolja, Vagan a fegyvereket, Elreon a gyűrűket-amuletteket, Vorici a foglalatokat. Nálam Elreon és Vorici állandó, mert az előbbinél a 6. szinttől napi küldetésenként 20 jewelert, az utóbbinál 20 fuse-t lehet venni diszkont áron.
Vorici küldetéseit fixen csak olyan karival lehet megcsinálni, amelyiknek van single target sebzése is (tehát pl. egy arc-os witch-el nem), Haku jellemzően masszív HP-t igényel, Elreon-hoz pedig olyan kell, akinek nagy multiple target sebzése van (az ő napi adagját pl. mindig az arc-os witch-csel csinálom meg.)
kristof: a multihoz nem tudok hozzászólni, de hiába van nagy dmg-e, ha ötpercenként behal, akkor nehezen fog fejlődni a 10%-os XP vesztéssel. Lehet (a múltkori videóban lévő glasscannon is eljutott odáig), de idegrendszer kell hozzá.
-
Har_melin
addikt
válasz
Amonthor
üzenetére
ICR: a kritikus találat esélyét növeli. ICD: a bevitt kritikus találat sebzését növeli.
Értelemszerűen amíg alacsony az esélyed, addig tök fölösleges a sebzésre gyúrni, de igazán a crit chance is 200-300% fölött kezd számítani. (Ez az alap valahányszorosát jelenti, tehát egy 5% crit esélyű fegyvernél 10 vagy 15%-ot, egy 7%-os wand-nál 14-21-et.)
-
Amonthor
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Áhh, ezért nem értettem, kösz. De ha cserélem benne az embereket, akkor is változik, nem?
-
Amonthor
tag
Legalábbis a Hideoutban.. terepen már nem. Kezdem rohadtul nem érteni a logikáját ennek a játéknak.
-
-
Amonthor
tag
válasz
Koppanyvezer
üzenetére
Nem cseréltem semmit.

De már megvan. Az embereket variáltam a Hideoutban, de ezek szerint akinél craftingolsz és utána kiteszed a Hideoutból, annak a pluszai eltűnnek megint. Legalábbis miután visszaraktam Catarinát, újra pluszban vannak. -
Koppanyvezer
tag
Mert értelemszerűen lecseréltél valami olyan cuccot, ami adott arra a resistre egy kis plusszt.
-
Amonthor
tag
Na most ha egyszer már felment valami pluszra, akkor fél óra múlva minek lesz megint mínuszban?

-
Amonthor
tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Jamm, Nordic is írta, hogy mennyivel megy mínuszba szintenként.

Na, még pár amatőr kérdés, és mára befejezem.

Hideoutba kit a legérdemesebb betenni? Nyilván lehet váltogatni, de kinek a küldijei érnek többet?
Aztán a másik.. Support gemek közül melyiket mivel célszerű kötni? Vagyis, melyik mire jó: Incr. Critical Strike, Incr. Critical Damage.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5405
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az a másfél szint ugrás jól jött (átléptem 80-ra)

Meg az egy 71 mapes build, én még attól elég messze vagyok.
Az utolsó patch óta van olyan, hogy pl. Cyclonenal végigsöprök a mobon és baszik lejjebb menni az életereje.. kb. 2 mp múlva meg tök más helyen jelenik meg, de akkor már mutatja a vesztett életerőt. Szal némi fáziskésés van a géjmben. Más is tapasztalt ilyet? Gondolom egy újabb patchig ne is akarjak javulást várni..