Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15010) Har_melin válasza Rizseslescó (#15009) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

valami elmászott a netes skillfánál, de a pastebin-es PoB fájl jó. Egyébként nem kellett hozzá semmilyen leveling skill, lvl12-ig elmégy amivel akarsz, utána meg ott a Toxic Rain. Vasárnap végül én is indítottam egyet, hogy kipróbáljam, de még éppen csak túl vagyok A10-en, lvl70-nél.

Eddig nincs különbség a trickstereshez képest. A mana sustain itt is szívás, mert a sebzés nagy része nem attack, hanem ailment meg DoT a spórákból, de most már kezd az is helyrerázódni. Csizmának én beraktam egy Alberon Warpath-ot, igaz, hogy csak 20%MS, de a flat chaos dmg jól jön. Az íjász dmg nodeokat majd még csak most fogom kirakni, eddig csak a poison chance-et toltam fel, hogy a crawlernek legyen mire dolgozni. Curse-ből is csak a Temp Chain volt mostanáig, mert a meglévő leveling gyűrűimhez nem passzolt volna a Doedre gyűrű.

Annyit finomítottam Mathil buildjén, hogy kesztyűből célszerű shaper darabot keresni, amin van "socketed gems are supported by lvlX poison." Abba kell rakni akár a totemet a Barrage-zsal, akár a crawler-t, bár a totem jobb. A crawlert én meghagytam 4L-nek HoAg - Minion dmg - Vicious Proj - Blind kötésben. A sebzésem egyelőre így is elég, viszont az, hogy ő közben rápakolja a Blind-ot a monsztákra, az segíti a védelmet és sokkal kevesebb manát köt le. Aztán majd később meglátom, kell-e változtatni rajta.

Védd a fákat - egyél hódot!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.