- Fórumok
- Egyéb
- Pasik és csajok
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Robaj
addikt
-
Robaj
addikt
-
buci_
tag
ez mondjuk tenyleg igaz..
amikor osszeul a csajbanda..azt nem lehet leirni..hihetetlen h mennyire 'gáz' musort tudnak lenyomni. az a baj veluk h fizikailag mar tenyleg erettek de agyilag meg nem (17-18 korosztaly) .. es a ferfiakat b*sztatjak mert finganak meg bofognek..

-
Robaj
addikt
-
buci_
tag
hello mindenki,
elolvastam topicot nagyjabol kb. a 250. hszig..hat mit mondjak,
mindenkinek big up!!
Agyzuzo: szerintem ez sem igaz teljesen hogy visszafele nem igaz.. noveremmel (23) mindig is joban voltunk aztan valahogy ennek koszonhetoen (sztm) konnyebben letudok allni a punnanykkal dumalni..meg igazabol egy csajjal konnyebben meg tudom beszelni a ''nougyeket'' mint mondjuk egy nagyon regi baratommal.. szal kb. igy. vagy mi?
szerk.: jahh a felreertesek elkerulese vegett: nem vok ferde
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
-
Fantasy
tag
-
Gh0sT
addikt
-
Fantasy
tag
-
rup1u5
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Sátán44
addikt
-
Fantasy
tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Fantasy
tag
-
Fantasy
tag
-
ladybug
őstag
-
Fantasy
tag
Háát van benne valami. Ahogy a Harry Potter 5. részben is monjda a Harry:
-Kéne egy Női észjárás tantárgy. Sokkal hasznosabb lenne mint a jóslástan. De ha belegondolsz télleg igaz. Én is szinte a fiú ésszel gondolkodom. De csak akkor ha a fiúk társaságában vagyok. De azért még lány vagyok.
[Szerkesztve] -
Fantasy
tag
A fiúkkal. Általába mindig a fiúkkal lógok és nem zavarja őket. Amikor mondtad hogy kaotál rendesen a lányoktól igaz. A lányok iszonyatosan durvák ezért is félek küzdeni bevallom nagyon félek a küzdelemtől pedig most megyek majd 1 danra és küzdenem kell majd a ,esterekkel 2 percet és van vagy 5-6 mester. Lehet hogy ciki de akkor sem szeretek és félek is.
-
ladybug
őstag
-
Fantasy
tag
Oksa. csak ha nagyon nem tok írni ilyeneket írok. vodsabpone ( Vod4fone ) Warcraft 3 bnetes nevem. JAjj táborban. Nagyban ping-pongozok PETIVEL erre mondom hogy szoktál Warcraftozni? Ott ül a Márk meg a Laci. Márk megszólal :
-Te szoktál Warcraftozni?????
Ez olyan nagy baj? Azt hitték hogy nem vagyok egy gépes típus erre kiderült hogy többet tudok az egész játékról mint ők. -
Fantasy
tag
-
Fantasy
tag
-
Papa-Georgo
senior tag
-
Fantasy
tag
-
brownus
veterán
-
Fantasy
tag
-
ladybug
őstag
-
Integra
titán
-
Papa-Georgo
senior tag
viccen kívül ez így van. Ezt haverokkal már többször ésszerűsítettük, hogy még jobban is jön ki az ember...nem kell halgatni a hp-k nyavalygását, és legalább profi munka...
Egy szolid vacsi 5k + buli és pia megint 5k +egyéb kőtségek.... ennyiből nem is mondom, mien mennyei estét tudnék eltölteni egy éjszakai pillangónál...
Nah, de inkább egy tartós rendes kapcsolat, ott nincs szükség ilyenekre. -
I_Am
veterán
-
Gh0sT
addikt
''A baj az, hogy a legtöbb ilyen a végletekig butácska és egyedül téged dühít hogy olyan, amilyen, mert ő fel sem fogja.''
Ezt alá tudom támasztani...
Az ám a mókás, amikor már nekem ég a pofám a megnyilvánulásai miatt.
A vége felé már csak fogtam a fejem és röhögtem...
Pedig az egyszerűt is lehet szeretni, de úgy tűnik a végtelenül egyszerűt már nem. -
Papa-Georgo
senior tag
-
Papa-Georgo
senior tag
Vannak olyan nők, ebben egyetértünk, de úgygondolom, akkor sem feltétlen kell ''játszani'' velük. Én inkább kerülöm az ilyeneket, nem is akarok velük érintkezni.Sajnos környezetemben is voltak olyan csajok, akik normálisnak tűntek, aztán egy kis szittyózás, és bármire használhtóak voltak. Páran végigmentek rajtuk...
-
Totyi
őstag
-
Papa-Georgo
senior tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Pasik és csajok
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amikor osszeul a csajbanda..azt nem lehet leirni..hihetetlen h mennyire 'gáz' musort tudnak lenyomni. az a baj veluk h fizikailag mar tenyleg erettek de agyilag meg nem (17-18 korosztaly) .. es a ferfiakat b*sztatjak mert finganak meg bofognek..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem csak a két véglet a jó...
A gépet nemtalálom (amúgy i kell bele aksi) meg én nem értek ehhez hogy hogyan kell linkelni képet ( én ehhez hüje vagyok ) meg akkor a bratyóm is kéne. Legkéssőb holnapután. De sztem a blogomba is fet lesz.

. Látod elpirultam. Jajj. Még a hideg is kiráz.. Jajj.
Az olyan lányos.
LOLOK vagytok emberek! Találkozom vele!