- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
Papa-Georgo #188 üzenetére
de hülye vagy
Fantasy: aranyos a blog-d -
Agyzuzo
addikt
válasz
Papa-Georgo #177 üzenetére
Végre valaki, akinek tetszik.
Fantasy: végre valaki, aki nem akar felkoncolni.Pedig mindent megteszek ennek érdekében.
Bratyód lenni ''petyus''? Most hirtelen őt tippeltem be, miután megnéztem az xmods.hu-t. =)
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
Papa-Georgo #132 üzenetére
ja hoppá bocsánat, már 130nál tartunk?
megyek visszaolvasok topicba és megnézem mit kap a mi kis jómadarunk -
cornfake
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #126 üzenetére
hmm...nem is rossz otlet,mar csak a borszin hianyzik hozza.amugy mazlid van a levorulos smiley miatt,azt tudod,ugye?
)
-
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #116 üzenetére
Pénteken 2-kor megyek. Mi van itt? Mindenki elment?
-
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #114 üzenetére
Köszke szépen!
-
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #112 üzenetére
Mert?
-
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #106 üzenetére
Hogy érted hogy lerendeztem???
Megmondtam neki hogy bemegyek Kistarcsára és hogy jöjjön ki elém mert nem ismerem a várost ő meg igen. Megmondtam neki hogy hozzá megyek beszélni! -
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #101 üzenetére
kerek perec 3 hónao de már megírtam.
-
Kidus
őstag
válasz
Papa-Georgo #75 üzenetére
Ahogy Micimackó mondaná: gondolj gondolj gondolj !!!
-
Kidus
őstag
válasz
Papa-Georgo #75 üzenetére
Szerintem már alszik...
-
I_Am
veterán
válasz
Papa-Georgo #63 üzenetére
Pontosítok. Mindenkiben benne van, de van aki nem adja ki magából. (Így is őrizve inkább a nyugalmat a kapcsolatban)
szerk: de ezt is alkalom szüli. -
I_Am
veterán
válasz
Papa-Georgo #61 üzenetére
Viszont azért azt is számold bele, hogy az önbizalmadnak mennyire tesz jót, hogy nem hódítasz, hanem vásárolsz.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Papa-Georgo #49 üzenetére
Féltékenység kell!!! Nekem is olyan az alapbeállításom, hogy bízom a páromban, de igenis jól esik neki, ha egy picit féltékeny vagyok. Meg kell játszani a kedvéért. Egy apró ''figyelmesség'', hogy jobban érezze magát.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Papa-Georgo #49 üzenetére
Disco-s ismerkedés helyett inkább a vöröslámpás házba mennék a helyedben, a szolgáltatás ugyanaz, az árak is stimmelnek (ha átszámítod, hány italra kell meghívni a tyúkot), a difi csak az, hogy itt legalább van kényelmes ágy is.
-
Kidus
őstag
válasz
Papa-Georgo #38 üzenetére
Igen, a normális nők nagyon tudják értékelni, ha tisztelik őket, és mindent megtesznek, hogy ne okozzanak csalódást. Egy normális fiú pedig tudja tisztelni a lányt, akit elvileg ugye szeret. Ez az, ami itt hiányzik szvsz. Komolytalan a srác, vagy a szándékai azok.
Ez a helyzet a bizalommal is. Ha megvan, vigyázni kell rá. Ezért nem jó a féltékenykedés sem, mert ezzel azt érezteti az egyik fél, hogy nincs bizalom, és vicces módon pont ezzel lehet tönkretenni nagyon sok mindent. De ez nagyon off... abba is hagyom. -
Gh0sT
addikt
válasz
Papa-Georgo #38 üzenetére
Az ilyen ''pasik'' miatt lesz a csajok nagyrésze teljesen felkészületlen egy hosszabb, tartósabb kapcsolatra. Folyamatosan csalódnak és közben az rögzül bennük, hogy a férfiak mennyire taplók. Ha pedig mi ilyenek vagyunk, akkor a nők is bekeményítenek. Manapság ritkaságszámba megy a normális, komoly gondolkodású 20-22 éves lány. Annyira felületes lett az ismerkedés és az azt követő párkapcsolat, hogy ez a felszínesség megbosszúlja magát a későbbiekben.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Papa-Georgo #39 üzenetére
Én se csípem. De hát csak kinyílik a csipája pár átpityergett éjszaka után és legközelebb olyat választ, aki értékeli.
A baj az, hogy a legtöbb ilyen a végletekig butácska és egyedül téged dühít hogy olyan, amilyen, mert ő fel sem fogja. -
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #39 üzenetére
Akire gondolsz azoka PLÁZACICÁK. Mindig csak arra gondolnak hogy milyen pasival járnának és semmiről sem tudnak beszélni csak a smink meg a ruha.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Papa-Georgo #36 üzenetére
''ha csaj lennék, ilyen pasikat helyreraknám...''
Vagy nyitnál egy ilyen topic-ot. -
Gh0sT
addikt
válasz
Papa-Georgo #33 üzenetére
Az ilyen és ehhez hasonló férfi-imitátorokat kellene igencsak szájbarúgni.
-
Lord Zero
addikt
válasz
Papa-Georgo #26 üzenetére
örülök, h vki látja
miután a jótanácsaitok egyöntetűen azt az üzenetet hordozzák (joggal), h francba a fickóval, és ezzel együtt továbbra is arról szól a mese, h ..''de annyira jó (...), de annyira kedves (...), de valahogy megsem tudom elfogadni'', innentől a csoportterápia patthelyzetben van
ha azzal segítünk, h együtt hüppögünk, ám tegyük azt (csak sérelem ne essen senkin, az nem lenne jó) -
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #28 üzenetére
Mindenesetre megbeszélem a szüleimmel a dolgot hogy bemegyek Kistarcsára és ha igen megbeszélem a dolgot a sráccal.
-
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #26 üzenetére
Van benne valami.
-
Fantasy
tag
válasz
Papa-Georgo #18 üzenetére
Igen igazad van de valahogy megsem tudom elfogadni. Annyira kedves velem es tiszteli azt hogy kivel baratkozom. es ez jolesik.bar nekem nem mindig tetszik az hogy viselkedik es ha megbant vagy eppen mar az idegeim is pattanasig feszultek miatta akkor olyan rendes.
Taborban ping-pongoztunk es mindig lecsapta a labdat. megfogtam az utot es radobtam az asztalra. felmentem a szobankba es utanam jott. folyton bocsanatot kert es atolelt olyan jol esett hogy nem tudtam ra haragudni.
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
válasz
Papa-Georgo #18 üzenetére
Vannak nők, akik nem érdemelnek, vagy szimplán csak nem is akarnak többet...
Az a ciki, ha valaki olyan naiv és butácska, hogy nem látja, ha valaki csak játszik vele. Gondolom Fantasy azért tanult az esetből.
Aktív témák
- Intel Core i7-13700K Processzor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest