- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Dolphine #1147 üzenetére
Nem véletlenül említettem külső programokat, amiknek még az ingyenes verziói is köröket vernek a beépített lemezkezelőre. De, ha szerinted utóbbi jobb és dinamikus lemezt akarsz kreálni, akkor hajrá! Az meg, hogy egy másik program x évvel ezelőtti verziójánál mi volt, az nem feltétlen mérvadó ebben az esetben. Továbbá a másik az, hogy ha annyira fontos adatok vannak rajta, akkor egy komolyabb partíció machinálás előtt alap dolog az adatmentés.
-
King Unique
titán
válasz
Dolphine #1145 üzenetére
Ilyen már nálam is volt, hogy 2 partíciót akartam machinálni és benyögte a lemezkezelő, hogy akkor dinamikus lemezt csinál belőle. Mondtam, hogy nem, mert használok Linuxot is és az pl. nem kezeli jól, telepítésnél aszem nem is érzékeli rajta a partíciókat. Felraktam és elindítottam egy külső partícionáló programot, ami gyönyörűen megoldotta és az alaplemez is megmaradt. Utóbbiaknál az is nagy előny, hogy eleve két lépésben dolgoznak. Az elsőben mutatja a főablakban a partíciókon a változásokat. Ha a felső sarokban jóváhagyom a pipára kattintva, csak azután csinálja meg ténylegesen a műveletet. Tehát, ha valamit elrontunk, akkor még mindig van lehetőség visszavonni.
Szóval ennyit a beépített lemezkezelőről... nem véletlenül van Windowsra egy rakás külső program.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest