Új hozzászólás Aktív témák

• Orsyka

tag

válasz Wallz #1255 üzenetére

Valahol azt olvastam, hogy a krisnazene elűzi őket. Én nem próbáltam ki, mert engem idegesít az a zene. Meg addig úgy vagyok velük, hogy ameddig nem piszkálnak, csak ezek a zajok vannak, addig nem érdekelnek túlzottan. Azért van olyan, hogy majd betojok félelmemben, de az ritka.
    A macskáimat viszont szokták, elég rendesen piszkálni. Volt olyan, hogy a kisebbik macskám Manó ült az ajtómba és nézett kifele az előszobába, mert játszottunk. Egyszercsak a macska ugrott egy hatalmasat és a farkát borzolva nézett be a szobámba és fújt mint az őrült. Vagy amikor Gizmó egyszercsak mint az őrült startol ki a szobámból, befut a konyhába és órákig nem jön elő, csak ül elfeketedett szemekkel az asztal alatt. Utána ha elő is jön, napokig nem megy be a szobámba.
    A legérdekesebb viszont az szokott lenni, amikor beül mind a kettő a fürdőszoba ajtóba (pont az én szobámmal szembe van, szóval ilyenkor tudok örülni) és a kis szellőzőrésen néznek be, ami minden tipikus panel ajtón rajta van. Van hogy 1 órán keresztül ott ülnek és néznek be a lyukon, borzolják a hátukon a szőrt és néha megijedve elfutnak, aztán mennek vissza nézni. Nem értem mi olyan érdekes van ott, de valami biztos van, amit mi nem látunk, de ők igen.

Új hozzászólás Aktív témák