- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orsyka
tag
Valahol azt olvastam, hogy a krisnazene elűzi őket. Én nem próbáltam ki, mert engem idegesít az a zene. Meg addig úgy vagyok velük, hogy ameddig nem piszkálnak, csak ezek a zajok vannak, addig nem érdekelnek túlzottan. Azért van olyan, hogy majd betojok félelmemben, de az ritka.
A macskáimat viszont szokták, elég rendesen piszkálni. Volt olyan, hogy a kisebbik macskám Manó ült az ajtómba és nézett kifele az előszobába, mert játszottunk. Egyszercsak a macska ugrott egy hatalmasat és a farkát borzolva nézett be a szobámba és fújt mint az őrült. Vagy amikor Gizmó egyszercsak mint az őrült startol ki a szobámból, befut a konyhába és órákig nem jön elő, csak ül elfeketedett szemekkel az asztal alatt. Utána ha elő is jön, napokig nem megy be a szobámba.
A legérdekesebb viszont az szokott lenni, amikor beül mind a kettő a fürdőszoba ajtóba (pont az én szobámmal szembe van, szóval ilyenkor tudok örülni) és a kis szellőzőrésen néznek be, ami minden tipikus panel ajtón rajta van. Van hogy 1 órán keresztül ott ülnek és néznek be a lyukon, borzolják a hátukon a szőrt és néha megijedve elfutnak, aztán mennek vissza nézni. Nem értem mi olyan érdekes van ott, de valami biztos van, amit mi nem látunk, de ők igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Energiaital topic
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest