- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vtmk
tag
Aki keresné itt van az a file ahol a nyelvek vannak:
padavan-ng/trunk/.config
a filt-t ubuntuban csak terimnálban látod:
De abban tudod szerkeszteni mindjárt én a rus-t kiszedtem:
alt +x = #AZ EN.dict még nem látom hol van.. Még darálja a 3-as menü.. Amint megvan már rakom is be.
-
Vtmk
tag
Na most komolyan. Szerinted ez a sok össze vissza ollózgatott leírásokból ki fog érteni valamit?
Nem volna egyszerűbb összeszedve leírni?Pl:
Felrakom a wmware-t (12 pro)
Utána leszedsz egy ubuntut és berakod az isot a wamware-ba feldobja
Terminál leszeded és futtatod a prometheust.
stb.stb.
Mert nem hinném,hogy valaki akkora frankó gyerek lenne,hogy megcsinálná a magyar trx-et. És megosztaná.
A másik nekem elég gyenge gépem van itthon és lassan fog menni. Arról nem beszélve nincs leírva sehol speciel hogy a trx file-t raköom be vagy a routerből szed ki mindent és azt varriálod és utána hozod létre at trx file-t. Nem semmi sem derül ki részemről.Tehát itt a prometheus használatád és csak azért kérdem én hogy a nyelvet az EN.dict-et hol tudom átírni vagy miként mikor ..
És utána mi a teendő.
Mondjuk a dark vendor témára szerintem át fogom rakni. De azt már látom hogy kell.DE pl a Build toolchain (3) A fordítási környezet felépítése.
Nekem 30 percig ment és még nem ért véget...
Ezért szerintem nem ártana kivesézni mit mikor lehet csinálni vagy kell csinálni. Mert én még nem csináltam ilyet és szeretném megtanulni. Azért kérdezek sokat. Hiába olvasok utána ninc silyen részletesen leírva..
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest