Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
golya87
üzenetére
Erről a fw-ről van szó: 4pda-link
Két verziója van, mindkettő fel van töltve a fentebb linkelt dropbox tárhelyemre, az egyikben vannak skinek mint ahogy a leírásban van, ez 10mb körüli, a másik 8mb körül van.
101-es verzió, szóval valószínűleg az alexey forrás módosításával készítette, de a forráskód nem publikus. Jelenleg alexey gitlabján és a prometheusban sincs RM2100 támogatás. Egyedül a hanwckf branch támogatja hivatalosan a RM2100-at, annak a forrása is elérhető:
https://github.com/hanwckf/rt-n56u
De lehetnek benne hátsó ajtók mivel kínai fejlesztés, felraktam AC57U-ra, de furcsa üzenetek jelentek meg a log-ban, amelyek egy wifi kliens jelenlétére utalnak, így inkább leszedtem. vargalex szerint rejtett wifi kliens lehet benne. Nem ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest