Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsoAce
tag
Megköszönöm, ha találsz valami hivatalosat.
Amúgy meg úgyis egy kipróbálás lenne az igazi, persze nem akarnék felelegesen pénzt kidobni 2X2 GB-ra, ha annyit nem is kezel.
Majd meggondolom, hogy Karácsonyra nem-e lesz egy kis memóriabővítés, lehet maradok csak 2X1 GB-nál, annyit biztosan visz. -
ZsoAce
tag
Köszi, igazából azért kerestem volna a weboldalon, hogy van-e valamilyen leírás a laptopban lévő alaplapról.
Egész pontosan az érdekel, hogy az újabb procik közül milyenek fogad.
Nem nagyon vagyok otthon a laptopok terén, de gondolom lehetne cserélni az azonos foglalatú, de már újabb kiadású procikat, meg gyorsabb és persze nagyobb memóriákat lehetne belepakolni.
Persze egyelőre szépen fut, de az alapból 2X512MB 533-as már lassan kevés lesz.
Egy nagy nehezen fellelt excell-es táblázatból, (valamelyik bolt oldalán találtam) azt láttam, hogy max 2GB-ot kezel. Erre akartam gyári választ. -
ZsoAce
tag
Barátnőmnek EasyNote MX-45 van, de nem szerepel a support listában, az előbbi PB weboldalon.
Van valahol még valami másik support oldal, ahol lehetne keresgélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- Phanteks Enthoo Pro
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest