Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
kovimre
üzenetére
Mint írtam, próba nélkül nem veszünk ilyesmit. Tudom, a legtöbb esetben ez nehezen megoldható, mert a donor többnyire nem helyben van. Ezért utána menni, az plusz költség, ami több, mint egy utánvét összege, stb ..
T8300 ? nem tudom. Az nincs a listában, amit adtam link -et. Szóval, hacsak nem ott fekszik 1db melletted az asztalon, amit csupán a személyes időd ráfordításával kipróbálhatsz - és működik .... - szerintem felejtős. -
gerner1
nagyúr
válasz
kovimre
üzenetére
Egzakt választ nem igen lehet adni. Mert, elveben hiába kompatibilisek ezek a CPU -k a T2310 -zel, ha a BIOS nem támogatja a kiszemelt típust. Ezen kívül, ha minden igaz, akkor abban egy SiS m672 chipset van. Gondolom, jelenleg 533Mhz -es a RAM, amid van..
CPU-Z mit ír? - CPU, Chipset, RAM -ra ? Hány db RAM modulod van ?
35W TDP -ig a gyári hűtő is megfelel. Abban a kategóriában a jobb CPU -k, már 800Mhz -es RAM -ot igényelnek az FSB miatt, tehát azok is cserére szorulnak, viszont drágábbak, és akkor már érdemes volna a max 4GB -ra (2x2GB) törekedni.... 2db RAM modul esetén, van dual channel, ami megintcsak dob egy keveset.
Pusztán egy rendszer teljesítmény javításhoz, kellene PATA SSD -is. A játékokhoz pedig, nem emlékszem már, hogy mire is elég egy Mirage S+ 256MB video-RAM -mal, ami a rendszer memóriából megosztott (tehát ez is csak akkor lesz némileg gyorsabb, ha RAM -ok is magasabb frekin ketyegnek) , de gondolom némi javulást eredményezhet az akkori korszak játékai esetében is.
Szvsz, nem biztos, hogy ez az egész, megéri az invesztálást....Próba nélkül, se prockót, se RAM -ot ne vegyél...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest