- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #757 üzenetére
Gyorsan megelőlegeztem a dolgot.
Itt a link, becsomiztam a broadcom és a vga-chipset drivert, amit a gyári progival én lementettem a gépről. A mostaniakat uninstalláld és utána tedd fel ezeket. Majd után fogja normálisan fogadni az amd oldaláról letölthetőt is.
De hogy tiszta legyen, nekem TK81-465 típus van, ennek a driverét osztom meg. Phenom II X4 + HD6650M.
Sok sikert.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #757 üzenetére
Mondtam, én a gyári mentés progival a drivereket és a szoftvereket kiírtam dvd-re, egyedül 4 lemezt nem akartam az egész rendszernek beáldozni.
Hozz egy négy gigás pendrive-ot és áttolom neked a dvd anyagát.
kgergely23: De nem ám. Gondolom nem akarod,hogy egybe legyen az egész 640gb vagy mit tudom én mennyi, hanem leválasztanál 100 gigát a windowsnak, a többi pedig tárhely lenne? Ha így van, akkor no para. Csinálj elsőre egy töredezettség menteseítést. Majd a Sajátgépen jobb klikk, ott van hogy Kezelés. Megjelenik egy ablak, azon baloldalt kiválasztod,hogy Lemezkezelés. megjelennek a partíciók, rejtett partíciók. Fogod a C: -t, jobb klikk, kötet zsugorítása. Elhúzod a csuszkát, amekkorára akarod. Majd fent frissítés. Ekkor menj a dvd-re jobb klikk-el, itt a meghajtó betűjelét tedd át D-ről, E -re. Majd ezután menj arra a még nem megformázott területtel, ami a C meghajtó zsugorítása után lett, erre jobb klikk, formázás, gyors formázás NTFS-re, betüjel D. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest