- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Konkrét procitesztelő igazából nem létezik, általában a rendszer stabilitását lehet tesztelni, pl: superpi-vel. A proci nem is szokot soha hibázni, legfeljebb lefagy, vagy elég, de az uóbbi esetben már nem használható többet. A P4-eknél az elégés sem fog megtörténni, mert va nbennük hővédelem, maguktól lekapcsolnak. Szóval ha bármi baja van a rendszernek, furcsa dolgok történnek, az soha nem a proci miatt van (legfeljebb komplett fagyás lehet), általában memória vagy videokártya problémák szoktak lenni.
-
Javaslom tovább, hogy mindenképpen legyen egy rendszerventid is, ami a házból kifele nyomja a levegőt, mert a Prescott csak úgy okádja a meleget magából.
Nekem most 3 gigás NW procim van. Kicseréltem egy ugyanilyen Prescott-ra (csak a cache lett nagyobb), és a hőmérséklete 10-15 fokkal lett nagyobb. PErsze rögtön cseréltem is vissza, nem kell nekem kazán. -
Egy Prescott procihoz nagyon gyenge a 340W-s táp, főleg, ha tuningolni akarod. Örülj, hogy egyáltalán tuning nélkül megy. És a helyedben nem erőltetném a tuningot addig, amíg nem cserélsz egy minőségi, mondjuk 400W-s tápra. Esetleg a 340-360W is megteszi, de akkor tényleg jó táp kell (pl Chieftec).
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Vicces képek
- Magisk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest