Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Konkrét procitesztelő igazából nem létezik, általában a rendszer stabilitását lehet tesztelni, pl: superpi-vel. A proci nem is szokot soha hibázni, legfeljebb lefagy, vagy elég, de az uóbbi esetben már nem használható többet. A P4-eknél az elégés sem fog megtörténni, mert va nbennük hővédelem, maguktól lekapcsolnak. Szóval ha bármi baja van a rendszernek, furcsa dolgok történnek, az soha nem a proci miatt van (legfeljebb komplett fagyás lehet), általában memória vagy videokártya problémák szoktak lenni.
-
Javaslom tovább, hogy mindenképpen legyen egy rendszerventid is, ami a házból kifele nyomja a levegőt, mert a Prescott csak úgy okádja a meleget magából.
Nekem most 3 gigás NW procim van. Kicseréltem egy ugyanilyen Prescott-ra (csak a cache lett nagyobb), és a hőmérséklete 10-15 fokkal lett nagyobb. PErsze rögtön cseréltem is vissza, nem kell nekem kazán. -
Egy Prescott procihoz nagyon gyenge a 340W-s táp, főleg, ha tuningolni akarod. Örülj, hogy egyáltalán tuning nélkül megy. És a helyedben nem erőltetném a tuningot addig, amíg nem cserélsz egy minőségi, mondjuk 400W-s tápra. Esetleg a 340-360W is megteszi, de akkor tényleg jó táp kell (pl Chieftec).
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest