Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
deli.s
csendes tag
Ja meg A másik a szorzó visszaállitást megtaláltam hol kel de hiába kapcsolom be-ki autóra nem történik szemmel változást nem jelenik meg bekapcsolt állapotban sem hogy manuálisan tudd állítani. Egyszer azthiszem olvastam itt hogy van hogy a bios menüben benne van de ha a proci nem támogatja nem tudsz vele mit kezdeni.
-
deli.s
csendes tag
Tudom hogy nem éri meg rá költeni nem is akarok. De már annyira hozzámnőtt ez a vas hogy ameddig le nem füstölöm addig ez marad. majd ha nagyon meguntam lecserélem egy i5-re amúgy van pár tuningal kapcsolatos + kérdésem. ha a proci feszt nem autón hadjuk hanem beállitunk neki egy értéket attol még ingadozik a feszkója csak az általunk beállitot minimum érték alá nem esik igaz? És ha fsb-t növelek és autón hagyom a volt-ot akkor autómatikusan nem ad magánakk több feszkót hogy stabilan tartsa magát? Ha a játékoknál azt tapasztalom hogy néha vibrál a kép meg megjeleni egy két csík az a ram miatt van ? a pci/agp levettem 66/33- úgyhogy gondolom nem a videókari hibája.
kiakarom sajtolni belőlle a 4ghz-t de az 1:1 rammal godolom nem fog menni. söt azt tudom hogy nem megy. már 3900-al még elindul a gép de vin-boot nál kifagy feszkót merjek emelni a procin? valakinek vannak tapasztalatai ilyen cpu-val? -
deli.s
csendes tag
Először is sziasztok.
Őrülök hogy ilyen régi vasaknak is van még élő topik. Igazából én csak arra lennék kivéncsi hogy a jelenlegi configom :MB: asusu p4P800-x, CPU: intel p4 3,4ghz+ZALMAN cnps7000b-cu GPU:ati x1950pro 512 RAM: 2GB KINGSTON DDR1 400MHZ TÁP: CHIEFTEC GPS 450W
Ez vajon CPU limites? Ha játszok rajta mondjuk cod4. akkor olyan 90% a leterhelése ha kilépek a feladatkezelőbe úgyhogy gyanítom hogy a VGA-nak ez a végel. kicsit huztam a procin de nem tépem tovább a szarvát ha attól nem lesz jobb. mondjuk a VGA-nak meg szem bírnia kéne. amúgy alap fesz-en megy olyan 3,800-at 1:1 ben de ott már hibázik a ram nem tudom merjek-e neki fesszkót adni. ami még meglepő hogy nekem még 55-52 fok főlé még nem nagyon ment terhelve sem. egy HD 3850- jobban meghajtaná vagy észrevehető különbség lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Automata kávégépek
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Energiaital topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest