Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
tooolz
tag
válasz
joker1220
üzenetére
arra gondoltam amikor ____ teljesitmény menü pont alatt a CPU kihasználtság adott esetben 2-16 % közt volt ami picit nyugtató
ez 1 retro gép az elsö gépem és nem volt szivem kidobni 12 éves ink kicsit felturboztam 2gb ram hd3650 512ddr2 ...p4 3.06 ghz HT anno ezért öltek volna

átlagos felh ként nem tünik fel h ezt használom v i5 nyomkodom annyi h játékra nem jó de am mindent visz offic 2013 hd youtube stbköszönöm

viszont win 8.1 nem megy el az utasitás készlet szerint azza kezdtem

-
tooolz
tag
szép napot
Az lenne a kérdésem csak itt találtam p4 el kapcsolatos témát
adott 1 p4 478 3.06 512/533 HT ami cpuz szerint fojamatosan max terhelésen megy szüz win7 telepités alatt is fojamatosa semmi nem fut a háttérben ..
kérdésem lenne h a cpu z nem képes valós idejü ora jelet biztositani p4 en csak a tipus szerint adja meg
vagy nem ismeri a lap+proc energiagazdálkodás lehetöségét alap állapotban v csak beállitás kérdése lehet ?bios frissités meg volt..ez csak 1 retro elsö gépem eddig 1 cerka 2.0 volt benne nem volt dolgom e fajta konfiggal köszönöm....
teljesitmény menü pont alatt a CPU kihasználtság adott esetben 2-16 % közt volt ami picit nyugtató
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi