Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
sl7aa
csendes tag
Üdv.
Igen ez az inf update, ez a Chipset driverének tulajdonképpen vett információsfájlfrissítése, a lényeg az, hogyha felmész ide:[link] akkor ki tudod választani a neked megfelelőt, és figyelmesen követve a lépéseket, le tudod tölteni a legfrissebbet.
Egy telepítőfájlt fogsz kapni ami felteszi neked a legújabb drivert, és inf fájlt.
Onnan fogod tudni, hogy sikeres a telepítés, hogy kér egy restartot, és utána elvileg gyorsabb is lesz a működés. -
sl7aa
csendes tag
Ennek örülök, mondjuk "én itt megállnék Vágó Úr" helyzetben vagyok, mert bár ha ésszel van csinálva akkor sima ügy a tuning, de jobb a békesség.
Amúgy nincs fix 66/33 opció, a +/- -szal állíthatsz egy értéket. Ha overclockolsz, 67/33.50 a legalja, amire vissza tudod osztani.
Sebebségnöveléshez chipset inf update volt ami már 3x gyorsabbá tette a gépet, nem beszélve a 865PE Application Acceleratorról amit az Intel.com szerint hardveresen tud a chipset. Így a 420MHz+ órajel már bőven elégnek bizonyult.
Északi összekötő hídra meg teszek egy ventit ahogy tanácsaoltad, bár asszem még felújítják.

-
sl7aa
csendes tag
Sziasztok!
Hasonlóképpen ahogy le van írva a topic elején, - követtem el kis teljesítménynövelést proci szinten. (Az először kezdd-et is végignyálaztam)
Tapasztalatot szeretnék megosztani:
SL7PM proci, DCH RAM (2x 1GB PC3200), MSI 865PE Neo2-V lap.Hát, 258-as FSB-t azért nem mertem kipróbálni, de nem is ez a lényeg, 228-al rángattam meg először, 15x az ugye 3.42GHz. AGP/PCI 67/33.50 - RAM 333 (freki opcionális), 1.475 fesszel kb 1p40 mp bootidő x86 platform XP-vel, rengeteg futó alkalmazással.
OK.
240, 67/33.50, 1.485, 400,
És akkor innentől kezdett felforrni az északi híd, passzív hűtéssel. Ezen kívül minden rendben. Bootidő rövidülés 5mp.
Maradtam 3.4-en, így is lényegesen gyorsabb mint a gyári frekin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest