- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
papg79
tag
válasz
pasquale
üzenetére
Szia!
Tudom már eltelt egy kis idő a "próbálkozásod" óta, de nekem is ugyanez az alaplapom van (Asrock P4i65g) egy pentium 4 Northwood magos procival 2,4Ghz D1 steppinges és 133Mhz FSB. A tuningnál csak az FSB-t húztad? Stabil volt utána? Én is szeretném tuningolni egy kicsit a rendszeremet, eddig annyit csináltam, hogy az FSB-t felemeltem 133-ról 144-re. Nem tudom hogy meddig lehet elmenni. Jó lenne ha a videokonvertálás egy kicsit gyorsabban menne.
-
papg79
tag
Sziasztok!
Na, megpróbáltam. Az FSB-t megemeltem 133-ról, 144-re, így a processzor most 2600 Mhz-n ketyeg. 8%-kal van túlhajtva.Igazából a videókonvertálást szeretném egy kicsit meggyorsítani. Csak az FSB-t emeltem. Mennyit kellene állítani és mit, hogy érezhető teljesítménynövekedést érjek el? Előre is köszönöm a segítséget.
-
papg79
tag
Sziasztok!
Szeretném tuningolni a gépem. Az alaplapom típusa Asrock P4i65G i865G chipsetes, a processzorom pedig Pentium 4 2400 Mhz (18X133) Northwood magos, D1 steppinges. 1 GB Kingston DDR Ram van a gépben. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire húzható a processzor? Elég ha csak az FSB-t emelem, mondjuk 155-re (most 133) és máshoz nem nyúlok? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
papg79
tag
Sziasztok!
Szeretném én is tuningolni a gépemet. Az alaplapom típusa Asrock P4i65G, pentium 4 2,4Ghz-s processzorral és 1 GB Kingston rammal. Mit tanácsoltok, hogy kezdjek hozzá? Ki lehet ebből a konfigból hozni valamit? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro FX570
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs