Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
Wagi én is azért irtam, hogy 1 hsz mert azt kéne először elolvasnd, kb minden benne van amit eddig kérdeztél.
Más
Na azt hiszem megtaláltam a P4 2,66-os Northwoodom végét léghútéssel. Jelelnleg egy Tt Big Typhoon tombol rajta, ami majdnemhogy meghajlitja az alaplapot, szóval ennél jobban nehéz lenne már hűteni. Így most 3,34 lett az utolsó eredmény és terhelve is csak 51 fok a maximum, a ramok 400 asok szóval azok még csak langyosak., persze a szorosab időzitések miatt. De remélem nemsokára lesz vizem és akkor majd tovább mehet a dolog. Ja mindezt alapfeszen.
[Szerkesztve] -
Ribi
nagyúr
Hát az a baj hogy mar nem igazan emlexem hogy is nez ki egy ilyen biosz, de valami jumper free config, vagy huha hmm. Ide olyan ember kellene akinek most is van ilyen alaplapja. Valahol be lehet allitani hogy manualisan allitgathasd ezeket a dolgokat. Sejtem ott ahol az fsb-t is buheralod. Ott van az agp és pci frekik allitasi lehetosege, azokat kell 33/66-ra allitani. A ramoknak is van ilyen allitasa. De ha auto overclockot vagy mi a bubanatot hasznalsz akkor ezeket az alaplap szentem magatol allitja.
Szentem varj meg valami hozzaertobb embert. Igy latatlanban nehez
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NBA és kosárlabda topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.3dnews.ru/documents/7391/bios_select_pci.jpg)