Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Az amit kinéztél korrekt hűtő, de gyárival 54 fok sem olyan rossz, bár egy több órás játék után lehet még menne kicsit feljebb is.
A háklis alatt pedig azt értem hogy kinek, melyik 3dmark válik be egy bizonyos stabilitási szempontból, különösen ha a vga-t is húzza. Nekem pl a 3dm03 repülős tesztje elég érzékeny volt a ramjaimra, de van akinél a 05-ös cpu tesztje a bibi, másnál meg a 2001-es a jó vagy a éppenséggel a 06-os. Pl futtatja a prime-ot pár órát és stabil, aztán meg belefagy a 3dmarkba, vagy akár fordítva, ilyesmire gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i5-9500 / Akciós Ár!
- Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest