- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Aktív témák
-
Tommmy
tag
Szóval, ebben a házban használtam mindent amit fentebb felsoroltam. Van benne 2 plusz ventilátor (1 felül és 1 hátul), de rakhatsz bele mégegyet előlre.
Amúgy a processzor teljes terhelés mellett kb. 54 fokos, a házban pedig 32 fok van! Nekem eddig az égvilágon semmi bajom nem volt vele, ezt bizonyítja az is, hogy közel 6 hónap alatt egyszer sem fagyott le, vagy kellett volna újratelepíteni a gépet! Az eladás okát fentebb említettem.
Amúgy a rev1.0 és 2.0 között annyi a különbség, hogy az 1.0 eredeti Biossal nem támogatta a 400Mhz-es processzorokat (lásd: Barton 3200+), de ezt később Biosfrissítéssel korrigálni lehetett. A 2.0-al már nem volt ilyen gond, mert ezt már alapból felkészítették erre. Tuljadonképpen egy 2.0 lap, újabb mint az 1.0-ás!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest