Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ISIkém
csendes tag
Szeva!
Már két alkalommal is az Ozaki b5-re esett a választásom. Nem találtam az árkategóriában ehhez foghatót.A q3-mast nem díjaztam (nem fa).
Jelenleg OzakiHMO80
Hatalmas mélynyomó. Tiszta hangzás magas ,mély...
Akinek van lehetősége vállasztás előtt kaccsincsa meg.
.......... -
LibErty
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy B5-ösöm van. Elöttem hozzászólókkal osztanám véleményem. Remek hangzás, full fekete tömör fa külső és helytállő, csinos külső. A távszabályzója tényleg nem mindig működik úgy, ahogy szeretné az ember, de ha nem kapkodok akkor megy rendesen. Csak, ha gyorsan akarok állítani rajta egymás után több mindent is. Egy másodpercet várni kell két külön funkció használata között. Nagoyn meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom. Ezt úgy is eladnám most 20-ért és vennék egy Q3-ast, annyira bejön. A Q3-as kicsit nagyobb, azért kell, no meg szürke. Most design-t váltok. Apropó, ha kell valakinek, akkor megállapodhatunk.
-
Trak
addikt
Nekem van egy 5.1 es Ozaki B5 ösöm. Kívülről nagyon impozáns, minden hangszóró fekete tömör fa. A mélynyomót múltkor vlaki számgép háznak nézte
Jól beállítható, a távirányító néha téveszt egy picit, de egyáltalán nem vészes. Annyi van, hogy kikapcsolt állapotban van egy kis alapzaja a mélynyomónak, de ez inkább csak éjjel teljes csöndben hallatszik.
Ennyi pénzért én a hangjában sem csalódtam.
Nuke 303 as van a bátyámnak, és azzal sincs semmi baj.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jól beállítható, a távirányító néha téveszt egy picit, de egyáltalán nem vészes. Annyi van, hogy kikapcsolt állapotban van egy kis alapzaja a mélynyomónak, de ez inkább csak éjjel teljes csöndben hallatszik.