Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- oriic: Google Translate helyett: DeepL Translator
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #37193 üzenetére
A seggszikla is adott ki. Meg is született az első update púpos proci... mint halottnak a csók.
-
Milka 78
nagyúr
Ud a faxon. Vettem egy Giga B660M Gaming X-et. Mondom jó pofa lap, olcsó, vrm rendben, biost meg csak megtanultak írni. 1 napig volt nálam, a jellemzés meg olvasható az árúketesőn...kalap ganéj!
A First-ös szervizes előre röhögött, hogy táltott szájjal rohanok a fax erdőbe, de nem hittem neki, user error.
Most van egy Asusom. Semmi extra, nem olyan morcos a vrm, nem csilli-villi, csak megy, működik, egy deka gondom sem volt vele. -
zovifapp111
senior tag
Pléjcsi! Kérhetném a kedvenc giffemet??? Imádom
-
válasz
zovifapp111 #37193 üzenetére
UD3
-
zovifapp111
senior tag
-
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #37191 üzenetére
Azért arra kíváncsi leszek hogy lesz e cikk arról, hogy olyan biosokat adnak ki amik állítólag leszabályozzák a procit ergo teljesítményt veszt.
Ugye a Spectre patch-eknél heti egy hír volt, hogy szarszemétzintel, lassabb a proci mint amikor megvetted és hasonlók.
Megmondtakuzinishogycsakazintel!!! -
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #37186 üzenetére
Én találkoztam vele a spíbe és azt mondta Szomáliába fog mesterséges intelligencia által vezérelt okos tv rendszert tervezni Colorstar 2000-es tv-be...vagy halőr lesz Kisköre felsőn és mellékesben ő lesz az új Joshi Bharat
-
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #37181 üzenetére
Kökorszaki banda...nem is értem, hogy lehet így élni
-
stoon
addikt
-
válasz
zovifapp111 #37178 üzenetére
-
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #37178 üzenetére
Nem tervezett fejlesztés volt, sajna kellett rendes B-die szett, mert ez a nyomorult Intel válogatós lett
Különben ha ezt előre tudom inkább mentem volna ddr5-re, de ugye ez budget projekt volt. Eddig nem is volt nagyon B-s lapom és záras procim, nagy szopó tud lenni.
A Kuzin most vett valami hegyet, kilátóval, meg fogaskerekűvel, még is mit vártál?
Én mégjobban tégedet, hiányzik ám a sok kockulás, ökörködés, dumálás -
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #37176 üzenetére
Enyém se és én is félretettem...ja és a gyerek is kicsi és én dolgozok egyedül a családban
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #37174 üzenetére
Őőőő...most nézem volt egy kis upgrade a gépen...kicsi hazudós!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #37169 üzenetére
Basszus be akartam írni, hogy ez tuti a Zovi klavia, de aztán kitöröltem
-
válasz
-
válasz
Szia Fapp!
-
-
stoon
addikt
-
-
stoon
addikt
-
VTom
veterán
Feltörtek!!
-
VTom
veterán
-
Devid_81
félisten
Reggelt
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
Devid_81
félisten
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- G15 5511 15.6" FHD IPS i5-11260H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest