Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ráírtam a STRABAG-ra mert szar az összes út Budán.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Erdei88 #10396 üzenetére
Anyám ez a teszt...kellett idő míg kiválogatták ezeket a játékokat
BF1,Pubg,vagy bármi olyan új és népszerű játék amivel a nép nyomul?DOTA2 mellé befért volna Inteles játék is ha már AMD exkluzívot beraktak.
Olvass rendes külhoni teszteket azokban több az igazság[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz zovifapp111 #10391 üzenetére
Elôre látom ebbôl hétfôn ohhne gitt lesz meg VISZLÁT IS!
-
törölt tag
Zovipa! Ipari kamera vette Milkát mikor pénteken ment felétek a munkába. [link]
-
törölt tag
Hú ha! [link]
-
addikt
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
addikt
-
Milka 78
nagyúr
válasz tailor74 #10382 üzenetére
Én beszélek Vityával,hogy kimaradj a szórásból!
Basszus nekem a fél család földművelésből él és bár kemény világ,de azt mondták mostanság el tudtak lavírozni egész jól (hozzám képest szénné keresték magukat,de nem players szinten!). Megkérdezem őket is ha ellátogatok hozzájuk,hogy mik a kilátások. -
addikt
válasz #45997568 #10381 üzenetére
Naaa, azért minden embernek kell egy minimum szint, amit már mégsem...
Megyek Playershez kertésznek, Milka azt mondta, akkora az udvar, ha márciusban elkezdem nyírni a füvet, novemberre végzek is. Utána felszántom a ház előtti 60 hektáros virág ágyást, és már oké is leszek.
Szinté Milka mondta, hogy Players pazar uniós fizetést biztosít...Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz tailor74 #10375 üzenetére
Amikor elkezdtek sajat maguknak kiosztani az allami foldeket, akkor mar erezheto volt hogy amint azt lerendezik, elkezdik behuzni a tobbi foldet is valamilyen formaban.
Lennenek szavaim arra ami ott megy, de inkabb itt hagyom ezt, hatha megalapitanatok a helyi tagozatot [link]
szerk: tailor, tessek tanulmanyozni az uj vilagot, eladni mindent, fogni a csaladot es hajra, penz lesz eleg, ugy indultok neki mint befektetok, egy idosebb farmer melle betarsultok szepen, idovel meg atveszitok tole az egesz hobelevancot. Sok pelda van, korrektek az emberek es a fold az fold. Ott nem ugat bele a kormany, inkabb segit amiben tud [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Péntek ejszakai infó (mikor máskor tennének közzé ilyesmit), hogy vezérünk és sleppje csökkeneteni akarja a földtulajdonosoknak járó földalapú támogatást, előre láthatólag a felére.
Azt a pénzt, amit az unió ad, és azért találták ki, hogy a mesterségesen lecsökkentett termény-gyümölcs árakat kompenzálják valamelyest.
Gratulálok!
Ez a zseton egy mienkhez hasonló nagyságú gazdálkodásban, kb. megmaradt haszonnak, e nélkül nullás, vagy minuszos a játék...
Ja, az így befolyó pénzt az un. migráns megsegítési alapba megy, vagyis ebből fizetik majd a büntit... Kíváncsi lennék a bank szektort és a tőzsdét miért nem fejik meg?
De nem baj, lesznek itt olyan gabona, kenyér, gyümölcs árak, hogy leszokunk azokról is.
-
törölt tag
-
stoon
addikt
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
törölt tag
válasz zovifapp111 #10368 üzenetére
az az! Jut eszembe Milka ma vagány volt?
-
Milka 78
nagyúr
Megvagyunk! -
Milka 78
nagyúr
válasz #35434496 #10356 üzenetére
Itt van ne
Hallod te hol a bánatban vagy???Itt vagyok szemben a parlamenttel a kolbászsütőnél a kezemben a "rohadjon rátok az a sok narancs!" transzparenssel!Kértem neked hideg virslit,meleg sörrel+pár szelet kenyérrel,mustárral,hol a rákba vagy?[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz zovifapp111 #10355 üzenetére
Te figyu a komát megmarta valamit,vagy csk szimplán maláriás rohama van?
-
addikt
válasz zovifapp111 #10357 üzenetére
Ki ez a kobold, Gandalf 30 évesen?
-
törölt tag
válasz zovifapp111 #10355 üzenetére
-
törölt tag
Csak a szilva jelgére pálinkát keresek!
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz zovifapp111 #10350 üzenetére
Ja mont az a köhögős zene...az a magyar származású figura...Tom Boldizsár vagy ki?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zovifapp111 #10350 üzenetére
"Milkának üzenem, hogy még bőven vannak minőségi előadók a zenei tarsolyban. "
Ezt el is várom!
-
-
Milka 78
nagyúr
Zovipának üzenem,hogy ha még egy UFO vagy Modern Talking számot berak és azt meg kell hallgatnom,hátba círem egy lapáttal!
-
törölt tag
válasz Erdei88 #10339 üzenetére
Vagyok! Lenyírtam a füvet az új trakival. MILF látta és azt mondta, hogy ezért bizony nem jár semmi mert könnyű munka és túl gyorsan kész lettem vele. Hivatkoztam tailor barátomra, hogy a trakis munka nagyon komoly meg minden de azt mondta még egy John Deere marhaság és költözhetek tailorhoz a trakimmal együtt.
Tailor kicsikét szarban vagyok! Need Help Immediately!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Players kolostorba vonult?
-
törölt tag
Milka az isten földön párja nincsen. Zovi! A munkahelyen is megy a VISZLÁT Milka irányába?
-
Habugi
addikt
válasz #45997568 #10296 üzenetére
"HuJJe vagy.."
Mestershégem címere!
Sosem bocsájtom meg a hüllőnek hogy ráugrott arra az elipszilonra mint gyöngytyúk a meleg takonyra, van már vagy fél éve de még mindig ezzel adagolod a mélyütéseket, nem mintha most éppen nem érdemeltem volna meg csak nah..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Milka 78
nagyúr
válasz zovifapp111 #10330 üzenetére
Viccelsz bolondozol?Kint csápoltam a szigeten a koncerten 2006-ban,rajongó vagyok
-
Milka 78
nagyúr
válasz zovifapp111 #10326 üzenetére
INSTANT BANN!!!
Most olvasom,hogy meghalat az Avicii gyerek. -
stoon
addikt
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Milka 78
nagyúr
válasz zovifapp111 #10315 üzenetére
Őőő...bár most fotó nincs,de a mai atrakciótok után átmennék fúrópajzsba...melyik távollévő profi intézte a C4 lököst,kedves Bélám?
-
addikt
válasz zovifapp111 #10321 üzenetére
A fű teszi.
Most vett új john deere kistrakit. Be is vettem egyből a F_A_l_u kisközösségbe.
-
törölt tag
LMP-nél megy a voodoo [link]
-
zovifapp111
senior tag
válasz tailor74 #10317 üzenetére
Vannak ilyen fanboy hülyegyerekek
[ Szerkesztve ]
Alig várom a tavaszi zöldelést!
-
addikt
válasz zovifapp111 #10315 üzenetére
Na kb ennyi most az amd palettáján a gémer cucc, az rgb logó.
Neem, nekem is amd konzolom van, a kövi gépem is amd lesz.
-
zovifapp111
senior tag
A deszkástopik házigazdájának sok-sok szeretettel
Alig várom a tavaszi zöldelést!
-
törölt tag
Megtaláltam a gyíkot. [link]
-
addikt
Prémium tagságnál ha mobilról, és mobilnetről vagyok akkor is tiltható ez a sok szép szines villogó reklám?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Technics SA-DA8 MOS-FET erősítő és Technics SB-T200 Hangfalpár eladó
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest