- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch0b
tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Mercy nagyon egyszerű karakter, legalábbis szerintem, bár nekem support közül Lúcio tetszett a legjobban. Hanzo-hoz viszont sokt kell gyakorolni, főleg akkor, ha nem vagy túl tapasztalt fps játékos. Én mondjuk CS-n és UT-n nőttem fel ( meg persze egyéb játékokon ) de egy kicsit még nekem is rá kellett éreznem.
(#600) F-ECT$
Akik most hétvégére kaptak meghívást, azok a következő zárt bétába való meghívásra ugyanúgy esélyesek.
Azt meg, hogy az új karaktereket miként adják a játékhoz ezt nem lehet tudni, bár mintha a Blizzcon ideje alatt olyat olvastam volna, hogy ha lesznek újak, akkor nem biztos, hogy pénzért akarják odaadni a játékosoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TBT