Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
kuLi_
tag
válasz
whitezo88
üzenetére
Botok eléggé kiszámíthatóan játszanak illetve mozognak még hard fokozaton is, szóval ez sajnos igaz, nem sok mindent lehet rajtuk gyakorolni.
Őszintén szólva én is azon genyók közé tartozom, akik néha lesz*rják, hogy mivel lehetne megnyerni a pályát vagy épp mi hiányzik a tökéletes comphoz vagy az ideális counterhez, hanem inkább azt pickelem, amit gyakorolni szeretnék, vagy amihez épp kedvem van. Lazán kipickelem a 2. Widowmakert, amúgy is összességében többet nyertem dupla widow-val, mint veszítettem. Mikor a kis baráti stackemmel összeülünk, nagyjából az első game során megbeszéljük, hogy aznapra tryhard lesz-e a menü, vagy mindenki válasszon azt, amit akar. Utólag is soz, ha ezzel valakit in-game megbántottam volna OW-s ámokfutásaim során, ha véletlenül velem hozott össze a sors ezen pillanatokban, de ez a helyzet.
WARNING: Unpopular opinion rovat:
Én amondó vagyok, hogy amíg nincs ranked, addig
- mindenki tanulja csak szépen, nyugodtan a játékot, hiszen alig egy hónapja, hogy hivatalosan kijött a játék (!),
- inkább hozzon olyat, amivel képes jól játszani (mintsem pl. előrukkoljon egy gyengébb Mercyvel, aki az összes ability közül csak a "sárga ugrókötelet" ismeri és elsők között hal meg szinte minden alkalommal, mert ordenáré módon helyezkedett),
- illetve összességében az én szememben kvázi mindenki azt csinálhat, amit akar, míg az nem egyértelműen a másik hátráltatása (pl. vicces kedvű Mei, aki szándékosan kinyírbáltatja a népet a falakkal, mert volt ilyen illetőhöz szerencsém, aki bevallottan ebben lelte örömét). Ez nyilván nem azt jelenti, hogy én is direkt el fogom paraszt módon rontani mindenki játékát, mert - talán látható is, ha streamelek, - igyekszem az esetek túlnyomó többségében értelmesen megválasztani a kör elején a dolgaimat, viszont ha a fent említett dupla Widow mellé Benőke kihozza még a Hanzot, nem fogok egyszerűen haragudni rá, maximum szólok, hogy a loss elkerülhetetlen, és ennyi.Lehet, hogy ez nem túl baráti felfogás illetve sokakban alapból kihozná a fröcsögést (néha előjön, de a random összesorsolt Urak/Hölgyek két szép szeméért nem feltétlenül leszek a meccsen Tank/Healer/DPS, mert ő ezt kérte), de szvsz a ranked üzemmód meg fogja hozni a sokak által kívánt változást és ott mindenki némileg komolyabban fogja venni a játékot. Aki pedig nem veszi eléggé komolyan, azzal előbb-utóbb nem fog téged összesorsolni a rendszer, mert több szinttel alattad marad, míg rá nem jön szépen és lassan, hogy muszáj lesz neki is alkalmazkodnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Wuthering Waves
- Rendszergazda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2410M I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I DP I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TBT