Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csőnadrág

csendes tag

válasz svgyula #1206 üzenetére

Ez nem igaz,hogy nem lenne olcsó. A Steelcore 10+ sem volt draga.Nálam a freki háború elenére jól működött. Csak azért adtam el,hogy a Solution 10-et megvegyem. Mert 3G-re szükségem van. És a csüngő OTG kábel már zavart. Ez a tablet Lengyelországban 900 zloty körül van. Magyar ára ennek megfelelő. És krva jó gép. Az biztos,hogy Freetab, meg Sanei-k nem rúgnak labdába mellette. Azt soha nem értem meg,hogy hogy mer valaki kínai garanciába belemenni...bukásra ítélt eleve,ráadásul eladni is baromi nehéz...az agyonszapult Steelcore 10+ -t 3 helyen hirdettem meg. 3 órán belül megvették 43 ezer forintért...es elmondtam a lekorlátozast..nem az számított,hanem a hazai szerviz...bármilyen is az. És igenis,ha veszek valamit,fontos,hogy arra is gondoljak,hogy akár miért, de esetleg el kell adnom...és bizony az Overmaxot,mint márkát ismerik. Sanei? Freetab? Pipo? Ugyan kérem...Ebből a szemszögből is meg kel nèzni a dolgokat. (Látok itt az apróhirdetési rovatban nem egy olyat,ki 3 honapja arulja kinai csodajat.....)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés