Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1tom
aktív tag
Megkérek mindenkit aki ebbe a témába keres bármilyen féle infót, hogy ne nekem írjon mert már 1 éve nincs és nem is foglalkozok ilyen tabbal. Pláne azért mert ami után helyette nézelődők a neten annyit nem tud ki nyögni, hogy köszönöm. Akinek nem inge ne vegye magára.
-
1tom
aktív tag
Ennek a tabletnek megtaláltam az eredeti overmax mentes frimware-jét amit feltettem. Sokkal stabilabb mint amivel az Overmax megáldotta és gyorsabb is. Annyi vele a bibi, hogy alapból spanyol nyelven indul a tab, de pár mozdulattal átállítható a nyelv magyarra. Innen: [link] letölthető, a telepítés módja megegyezik az Overmax által leírtak szerint.
-
1tom
aktív tag
válasz
nokiaguru16
üzenetére
Sajnos nem igazán van ilyenre lehetőségem.
-
1tom
aktív tag
válasz
nokiaguru16
üzenetére
Összességében nem egy rossz tablet az árához képest. Én kb. 1 hete vettem nincs vele különösebb gond, bár a rajta levő androidon érezhető az hogy még nem a legjobb. Néha pl. nehezen reagál az érintésre, időnként megtorpan, remélhetőleg ezt azért orvosolják egy update-el. A miért én is emellett a tab mellett döntöttem az a gombbal való irányítás. Az teszi a dolgát, az előre telepített emulátorban (nes, snes,gba, stb..) konfigurálás nélkül működik a gombbal való játszás ahol nem ott a játékban a start+select egyszerre nyomására előjön a joystick gombok konfigja. A régebbi androidos játékok rendben futnak rajta, de pl. Need for Speed™ Most Wanted-et nem tudtam feltelepíteni rá mert a benne szabadon felhasználható internál SD tárhely 1,5gb ami eléggé kevés ehhez a játékhoz is mivel az több mint 2gb adatot szeretne telepíteni. Külső (External) SD-re viszont nem lehet telepíteni semmit sem mert a programok telepítői alapból csak a belső SD-t látják és a külsőt nem, azt maximum archive tárhelynek kezeli így a tablet (zenét+képet stb.. rá lehet tenni, de játékot nem). Ahhoz, hogy ez ne így legyen rootolni kellene, és egy file-t módosítani, hogy ne a belső SD legyen az elsődleges tárhely. Minőségre külsőleg nagyon jó, jól összerakott dolog, a műanyag felület végig gumirozott. Az aksija aktív használattal kb. 2-3 órát bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Subaru topik
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi