Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
HelloBello20
üzenetére
-
HelloBello20
újonc
Sziasztok! Adott egy Raden r9 280-as videókártya 3 ventillátoros változatban, de a mostani játékok mellett eléggé nehezen harcol.Most kijött The finals játékkal szeretnék játszani, de ilyen 50-35 közötti fps tartományban vagyok, ami számomra nem megfelelő, mert harc közben nem diavetítést szeretnék látni. Tudom-tudom... vegyek videókártyát, de csak ritkán játszoml, így nem szeretnék ebbe több pénzt ölni. Ezért csak egy kicsit szeretnék overclockolni. Videókat néztem és minden sikerült is a stressz teszten belül. Amikor elindítom a játékot még a Memory clock és a Core clock az általam beállított tartományban van, de mikor már megtalálta a játékmenetet és a harcra kerülne a sor, akkor visszaáll a gyári memory és core clock értékekre. A tápegységem 750W-os tápegyég, így nemhiszem, hogy nem tudna elég tápot adni.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
Hardverek:
AMD FX-8350
16 GB DDR3 1600 Mhz ramok (4x4 gb)
750W Chieftec bronze tápegyég
Radeon R9 280.
Gyári adatok:
Power Limit +0%
Core Clock (Mhz) Max 1072
Memory Clock (Mhz) Max 1250
Általam állított adatok:
Power Limit +20% (Hallottam olyanról, hogy húzzam fel maxra, mert úgyis annyit vesz fel, amennyi neki kell)
Core Clock (Mhz) Max 1150
Memory Clock (Mhz) Max 1400
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest