Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
szil@'rd
tag
A topical a célom az lenne hogy ide összegyűjtsük az overclock által legyilkolt alkatrészeket és történeteiket....ezzel segitve hogy más ne kövesse el ugyanazt a ''hibát''..
Anno jópár hónapja vettem egy abit nf7s2-g t 4 nap alat sikerült overclockal megölni.. tul nagy fsb-t adtam neki és már ott ki fagyott amikor ki irta hogy ''Do not power of while BIOS saving'' hát mivel ez meg fagyott kénytelen voltam power off... a tanulság hogy komolyan gonldolják az abitok ezt a kis feliratot mert többet nem indult el sajnos, hálisten visszavették garanciába és elhitték hogy csak egyszerüen nem akar elindulni nem tudom miért
mivel akkor már nem tudtak ilyen lapot ujjat adni vissza adták az árát

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- Sony WH-CH710N aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgaó
- FIFA 16 Playstation 4
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mivel akkor már nem tudtak ilyen lapot ujjat adni vissza adták az árát