- Indavideo te bánat.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Outlook 2003-at használunk a cégnél. Létezik olyan megoldás, amivel gyorsan tudok váltani az aláírások között? Tehát new e-mail, és akkor mondjuk egy kapcsolóval át lehet kattintani egy másik aláírásra, és kicseréli. Eddig csak azt találtam meg, hogy melyik aláírás legyen az alapértelmezett, de nekem nem ez kell, hanem hogy akkor váltsak gyorsan, amikor én akarok, a default meg maradjon default.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Outlook 2003-at használunk a cégnél. Létezik olyan megoldás, amivel gyorsan tudok váltani az aláírások között? Tehát new e-mail, és akkor mondjuk egy kapcsolóval át lehet kattintani egy másik aláírásra, és kicseréli. Eddig csak azt találtam meg, hogy melyik aláírás legyen az alapértelmezett, de nekem nem ez kell, hanem hogy akkor váltsak gyorsan, amikor én akarok, a default meg maradjon default.
-
Mauzes
addikt
válasz
Ablakos #4074 üzenetére
Ilyeneket találtam én is, de nem derült ki számomra, hogy ez csak egyszeri vagy állandó szinkronizáció. Olyan kellene, ami állandó, mint az Android esetében.
kraftxld: akkor ehhez nyilván a rendszergazda segítsége kell. Azt nem tudom, hogy úgy értette, a mi szerverünk nem alkalmas csak erre, vagy pedig a BlackBerry-re értette, csak annyit e-mail-ben, hogy BlackBerry-vel nem lehet ezt megoldani, vegyünk új telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
A cégnél outlook-ot használunk, én az Android telefonomon a böngészőn, web access exchange-en keresztül szoktam nézni a maileket, de a többieknek az automatikus szinkronizálás is megy.
A rendszergazdánk azt mondta, hogy a BlackBerry telefonok nem kompatibilisek ezzel a rendszerrel (ezért vett pl. munkatárs a szeretett telefonja helyett egy iPhone-t).Ez tényleg így lenne? Valahogy nehezemre esik elhinni, hogy a leginkább vállalati környezetbe szánt BlackBerry ne tudna valahogy szinkronizálni az outlook exchange rendszerrel...
-
Mauzes
addikt
válasz
InfiniteReality #4037 üzenetére
Köszi, pont ezt kerestem. Mondjuk fura, hogy nem lehet egyszerűbben, de végül is sikerült.
-
Mauzes
addikt
válasz
InfiniteReality #4035 üzenetére
Most már értem. Viszont nem lehet ezt frissíteni/törölni az előzményeket? Mert utána már csak az lenne ott, ami éppen kell nekem.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
A Move to folder funkcióval kapcsolatban kérném a segítségeteket. Az érthetőség kedvéért mutatok egy képet:
Szóval a problémám az, hogy ha rákattintok egy adott levélnél a move to folder ikonra, akkor más szerepel a felugró listán, mint amilyen mappák valójában léteznek. Egyrészt nem abc sorrendben van, és tartalmaz olyat, amit egyszer létrehoztam, de azóta töröltem. Kicsit zavaró. Hogyan lehet ezt alapállapotra visszatenni vagy frissíteni?
Ha ctrl+shift+v gyorsbillentyűt használok, akkor a valós listát adja fel, de azt egy kézzel nem tudom rendesen megnyomni, ezért nem igazán praktikus...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!