Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Vtmk
tag
Sziasztok. Arra a döntésre jutottam,hogy hazahoznám a szerverem. Elsődlegesen szeretnék itthonra olyan szervert üzembe helyezni, ami :
1: Havi áram fogyasztás le népjen feljebb 1-2ezer forintnál.
2: Kis helyen is elférjen.
3: Egy webhostingot elbírjon.
Tehát van rajta egy imscp panel pár honlap de pl vannak olyan programok crontab-ban ami sh alapon fut pl 5 órát vagy php szalad 6 óránt át curl-ban.amire gondoltam csak nem tudom bírja-e a melegedés ellen vagy a nap 24 órás működést.
Mini pc.Kellene bele 8gb ram 160gb ss ezek nem gondok. Csak nem tudom merre induljak neki.
Esetleges ötlet még egy tv box csak nem tudom mennyit bírna. Ezért gondolkozom mini pc-ben.
Amire egy ubuntu 16 menne fel. Ja és a külföldi vps-m systemback menne rá hogy ne vesszen semmi. Ne kelljen telepíteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Napelem
- Webes drivert fejleszt a Razer
- További aktív témák...
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asztali PC v2 , R5 5700 , RX 6600 XT , 16GB 3200MHz , 512GB NVME , 500GB HDD
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest