- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Oké, azóta már megtaláltam. Találtam routert is, nevetséges áron....
http://www.wlan-ok.hu/index.php?si=385
Próbálta már valaki a neteasy-t? a wlan szolgáltatós topikot senki se nézi... Elvileg ez a router jó hozzá, mert tud wireless internet service provider funkciót vagy mit, de a manualjában se írnak róla semmit.. -
rene85
aktív tag
Helló! bocs hogy már megint idepofátlankodok a neteasy-s kérdéssel, de: tényleg létezik az, hogy ha van egy routerem, ppoe csatlakozással csatlakozok egy wlan hálózathoz (konkrétan: neteasy?
)
-
rene85
aktív tag
válasz
enamessias #2159 üzenetére
Hell!
Megkérdeztem, a téonlánynál nincs olyan csomag amihez ne kéne telefonvonal. vagy +2k ip telefon vagy +3,5k analóg telefon. úgyhogy marad a pantel vagy valamelyik másik. Nagy kérdés az , hogy melyiknél ehet mondjuk kispestről angyalföldre hordozni a netkapcsolatot. úgy néz ki hogy a pantelnél nem lehet, nincs ott lefedettségük vagy mi, de ma hívom őket. -
rene85
aktív tag
Holla. biztos rossz helyen kérdezem, de. a régi, ''háromdugós'' telefoncsatlakozóból lehet olyat csinálni, amin tud adsl jel jönni? remélem valaki vágja miről van szó... utoljára olyat csak öreganyámnál láttam, de ahol most lakom kispesten, ott is ilyen van, szóval a manuális fabrikáció ideje jön asszem, nem lesz zsém szerelőt híni, csak beköttetni az adsl-t.
Második dolog, nekem nagyon nem világos, hogy lehet-e meztelen adsl-t rendelni a t-ongánytól is, vagy 0ft-os telefont vagy ilyesmit, hogy 4900nál ne kelljen többet fizetni, vagy valami minimálisan, mondjuk 500ft-tal?... vagy azt csak a panteltől lehet kérni? Köszönöm a válaszokat, még akkor is ha a google-re irányítotok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest