- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz
paatrick #61822 üzenetére
Azért LAN kártya vásárlás előtt egy F7-es bios-t feltolnék, konkrét utalás van rá az Ethernetre F5-ös biosnál. Egyáltalán mit ír a bios, melyik van fent? Ha ezután a live cuccok sem mennek etherneten, akkor lehet, hogy tényleg meghalt az ethernet. Ha jól olvastam, ezt a kábelvéget rákötötted másik PC-re, és azzal ment gond nélkül a net. Akkor az elvileg kizárható lehet, hogy a router vagy a kábel a hibás. Még egy ötlet, kontakt spray a LAN csatiba. De az oxidáció inkább csak 5+ éves alaplapoknál szokott gondot okozni. Szokták mondani, hogy vesztenivalód nincs, kárt nem okozol vele.
-
zsiga68
őstag
válasz
Tiltsd le az alaplapi lankártyát és vegyél egy másik lankártyát. Persze gigabitest. Ez egyáltalán nem akkora probléma. Csak van egy üres slotod. Pillanatok alatt megoldható és nem annyira drága. Ez van.. Nekem pl van lankártyám, egerem, klaviaturám vésztartaléknak.Sőt még hangkártyám is valahol a spájzban.
-
mikk2000
őstag
válasz
A bios-t/uefit ha nem matattad, akkor ha usb linuxról nem ment az ethernet akkor valószínű megpusztult, de hogy pont vga frissítéskor az még mindig gyanús. Dugjál már rá valamit arra az ethernet csatlakozóra megy-e egyáltalán, nem e a kábel/router portja szart be és feleslegesen veszel hálókártyát... értem én hogy eszközkezelőben nem látszott az mit jelent amúgy mielőtt a fő kötekedő megint kötekedne, de kis lépésekben lehet haladni előre.
Ha veszel egy ethernet bővítőkártyát, akkor a gép kikapcsolat állapotában (és táp lehúzva az alaplapról) beszereled, aztán ha nem ismeri fel az os akkor felrakod a driverét oszt annyi nincs vele más.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest