Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
Sziasztok!
Egy kis építészirodába kellett notit és BIM servernek való gépet vinnem, és ha már ott voltam, befogtak volna hálózatmókolásra is. Ehhez nem igazán értek, ezért szeretnék segítséget kérni.
Vettünk egy TP-Link TL-SG1008D Gigabit switchet, Cat6 kábeleket. Összedugdostuk, nyilvános hálózaton látják egymást a gépek. A probléma ott van, hogy az összes gép W10 Pro, csak az egyik laptop W10 Home. Így amikor a Home-os gépről próbáltam elérni a többi gép nyilvános mappáját, akkor felhasználónevet és jelszót kért, amit ugye nem állítottam be előtte egyik másik gépnél sem.Netet wifiről kapnak a gépek, így wifin látnak más gépeket is, másik irodából. Ezért (is) úgy gondolom, jó lenne, ha ez az 5 gép egy jelszóval védett vezetékes hálózaton látnák kizárólag egymást. Így remélem a Home-os gépnél is össze fog jönni a kapcsolat és a fájlmegosztás.
Kérdés, hogy mi ennek a legegyszerűbb és tuti biztos módja? Vagy valamit elnézek és ennél bonyolultabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest